Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Παραδεισένια» Σελήνη για 3 ζώδια - Τζακ ποτ από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο έμπειρος αστρολόγος έχει όλες τις προβλέψεις

25 Φεβρουαρίου 2024 11:58
«Παραδεισένια» Σελήνη για 3 ζώδια - Τζακ ποτ από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: «Τζακ ποτ» η σημερινή (25/02) Κυριακή για τρία ζώδια, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη. Ο έμπειρος αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις του.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «παραδεισένια» Σελήνη, αφού η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου φέρνει τύχη και χρήμα σε κάποιους, με ελάχιστες να είναι οι εξαιρέσεις που θα έχουν μια άσχημη μέρα. Παράλληλα, ήρθε «χρυσό φεγγάρι» από την Άση Μπήλιου: 24ωρος χείμαρρος τύχης για Ταύρους και άλλα 2 ζώδια!

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, βάλτε τα πράγματα στη θέση τους έχοντας υπόψη πως μια διπλωματική υποχώρηση είναι η καλύτερη μέθοδος σε περίπτωση διαφωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο πράγμα για το οποίο έχετε όρεξη σήμερα είναι η δουλειά καθώς σκέπτεστε ότι το σπίτι, η οικογένεια και τα παιδιά έχουν τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρυφερότητα, ζωντάνια και ανανέωση σας υπόσχεται ο Άρης στον Υδροχόο. Διαλέξτε λοιπόν το δρόμο της συντροφικότητας.

κωστασ-λεφακησ-ζωδια
Κώστας Λεφάκης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας, αποφύγετε τον ανταγωνισμό με τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί σας και μάθετε, τέλος, να ακούτε και λίγο τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Μέσα από ένα καλοπροαίρετο διάλογο ή μια εποικοδομητική συζήτηση θα μπορούσατε να ξαναβρείτε την ισορροπία στις σχέσεις σας, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία διαφωνία μεταξύ τρίτων μπορεί σήμερα να σας χαλάσει όλη αυτήν την, καλή σε γενικές γραμμές μέρα, αν βέβαια πάρετε μέρος και συμφωνήσετε με κάποιο από τα δυο στρατόπεδα.

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σας γνωριμίες, αν θέλετε να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαφές με χρήσιμους ανθρώπους θα δώσουν λύση στα επαγγελματικά σας θέματα. Κάποια υπερένταση από τα αλλεπάλληλα γεγονότα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε την ανάγκη να πλησιάσετε τους φίλους που έχουν απομακρυνθεί τελευταίως από τη ζωή σας, κάντε όμως μια σωστή επιλογή ατόμων, βάσει των νέων στόχων που έχετε αυτή τη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και οργανώστε τον χρόνο σας αξιοποιώντας δημιουργικά τις δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας νέος κύκλος εργασιακών δραστηριοτήτων έχει αρχίσει στη ζωή σας, φροντίστε λοιπόν να κάνετε απαραίτητους οικονομικούς ελιγμούς, προκειμένου να αυξήσετε τις αποδοχές σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Διεκδικήστε τη συγκατάθεση του περιβάλλοντός σας για τις νέες διαμορφωμένες αξίες σας, δεν έχετε λοιπόν παρά να πλησιάσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share