Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Το χρήμα στο επίκεντρο από τον Κώστα Λεφάκη: Γεμίζει το πορτοφόλι Ταύρων και 2 ακόμη ζωδίων!

Τρομερά νέα για 3 ζώδια - Άσχημες εξελίξεις για κάποια άλλα

24 Φεβρουαρίου 2024 10:50
Το χρήμα στο επίκεντρο από τον Κώστα Λεφάκη: Γεμίζει το πορτοφόλι Ταύρων και 2 ακόμη ζωδίων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κέρδη και πολύ χρήμα στο πορτοφόλι επιφυλάσσει η μέρα για 3 ζώδια, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, ενώ κάποιοι θα έχουνε ένα δύσκολο 24ωρο.

Ο έμπειρος αστρολόγος μίλησε για το χρήμα που κατακλύζει τις ζωές Ταύρων και 2 ακόμη εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου, την ίδια ώρα που έρχονται «χρυσές» δουλειές από την Άση Μπήλιου - Ξαφνική αύξηση κερδών για Σκορπιούς, Υδροχόους και…

Κώστας Λεφάκης: Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (24/2)

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις αλλά και οι διαφορές με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο. Φερθείτε με διπλωματικό και έξυπνο τρόπο και μην είστε απόλυτοι στις κρίσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σας, όχι όμως πάντα και αξιόλογες. Κινηθείτε ανάλογα με τη δική σας διάθεση κι επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκτονωθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάλτε ένα μέτρο στο άγχος, αλλά και στις καταχρήσεις του φαγητού ή και της δουλειάς σας. Μην επιτρέψετε στο άγχος της ημέρας να γίνει αιτία εκνευρισμού και σπατάλης δυνάμεων.

κωστασ-λεφακησ-προβλεψεισ-ζωδιων-24-2
Προβλέψεις ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις και τη χρυσή τομή στα θέματα που σας απασχολούν. Επιλέξτε για απόψε συντροφιές όπου δεν θα νιώθετε καταπιεσμένοι.

ΛΕΩΝ

Καιρός να διευθετήσετε κάποιες περιουσιακές ή κληρονομικές εκκρεμότητες με συνέπεια και λογική, γιατί ενδέχεται να εμποδιστούν από αντιδράσεις συγγενικών προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απρόοπτα γεγονότα σήμερα ίσως έρχονται να ταράξουν τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΣ

Καθώς οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις φαίνεται να σας πιέζουν τελευταίως έχετε την τάση να αντιδράτε στο κατεστημένο, προκαλώντας ίσως εύλογες αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης που κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα μπορούσε να φέρει κάποια ένταση στις φιλικές σας σχέσεις, οι οποίες όμως θα εγείρουν γενικότερα ζητήματα και δικές σας αδυναμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις της στιγμής που θα μπορούσαν να είναι και λανθασμένες. Προχωρήστε κόντρα στις αντιξοότητες και δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς ενδέχεται να φέρει απρόοπτα στη ζωή σας την περίοδο αυτή. Η διπλωματική αντιμετώπιση των καταστάσεων είναι πάντα η καλύτερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ξεχνάτε πως οι υποσχέσεις των άλλων προς εσάς για εύκολο κέρδος κρύβουν καμιά φορά παγίδες. Κινηθείτε προσεκτικά και ύστερα από κάποια έρευνα.

ΙΧΘΕΙΣ

Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε υπερβολές στη συμπεριφορά σας και να μην κρίνετε με παρορμητικό τρόπο πρόσωπα και πράγματα για να μην κριθείτε και εσείς.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share