Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο Ερμής στους Ιχθείς φέρνει ρευστό χρήμα γι' αυτά τα 2 ζώδια - Εξαιρετικά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

23 Φεβρουαρίου 2024 08:14
Ο Ερμής στους Ιχθείς φέρνει ρευστό χρήμα γι' αυτά τα 2 ζώδια - Εξαιρετικά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς - Έντονη διαίσθηση

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 10 Μαρτίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, διαίσθηση, ένστικτο, κατανόηση. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, εργασιακές, στις συζητήσεις θα υπάρχει δυνατότητα για συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις έντονες ονειροπολήσεις, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να μείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής, ίσως να νιώσουν την ανάγκη να καταφύγουν σε νοητούς κόσμους.

Ο Ερμής στους Ιχθείς φέρνει ρευστό χρήμα γι' αυτά τα 2 ζώδια - Εξαιρετικά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη

Στις περιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν αποφάσεις απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι αντικειμενικός. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται στα απτά γεγονότα.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ενδεχομένως να κάνει ανήσυχη τη σκέψη, ίσως οι επιθυμίες να είναι μπερδεμένες. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πλαισιωθούν και να ακολουθήσουν κανόνες, ανάγκη τους θα είναι να κάνουν την υπέρβαση και να βγουν από τις προκαθορισμένες επιλογές.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες και βιαστικές ενέργειες. Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες, προσοχή στις εξάρσεις και στους εκνευρισμούς, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέχεια εδώ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share