Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

23 Φεβρουαρίου 2024 06:39
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου;
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Κριέ μου, η Παρασκευή με την Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Λέοντα σου ανεβάζει τη διάθεση, τη δημιουργικότητα και τη λίμπιντο. Παράλληλα, εσωτερικές κόντρες προκαλεί ο Ερμής που εισέρχεται σήμερα στους Ιχθείς, όντας ένα ζώδιο που δεν του ταιριάζει καθόλου. Προφανώς δεν ευνοείσαι σε τυχόν παρασκηνιακή δράση, ενώ όσα θέλεις να εκφράσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουν τον κίνδυνο να παρεξηγηθούν πιο εύκολα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, είναι ολοφάνερο πως σήμερα Παρασκευή, έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από ασφάλεια. Θέλεις να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις, όμως ο πλούσιος συναισθηματικός σου κόσμος σε ‘πνίγει’ και χάνεσαι στις λέξεις. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς προκαλεί μία σύγχυση στην επικοινωνία σου με τον ευρύτερο κύκλο σου, όμως η ανιδιοτέλειά σου είναι εκείνη που σε καθιστά πιο αγαπητό. Η Σελήνη στον Λέοντα μαρτυρά πως η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να δημιουργήσεις ένα αξιόπιστο περιβάλλον στο σπίτι και τη δουλειά.

προβλεψεισ-ζωδιων
Προβλέψεις ζωδίων

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, στα επαγγελματικά φαίνεται να στρέφεις την ενέργειά σου από εδώ και στο εξής για αρκετό χρονικό διάστημα. Ο Ερμής στους Ιχθείς σε καθιστά πιο ευέλικτο, αλλά δεν αποκλείεται να δώσεις ή να ακούσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν με ευκολία αργότερα. Η Σελήνη από τον Λέοντα κάνει τον λόγο σου πιο λαμπερό, έτσι καταφέρνεις να διαπραγματευτείς με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που σκοπεύεις να καταφέρεις.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, ο Ερμής στους Ιχθείς εισέρχεται σήμερα Παρασκευή κι εσένα η φαντασία σου καλπάζει! Κάνεις όνειρα, ασκείς τις θρησκευτικές ή άλλες πνευματικές σου πεποιθήσεις κι ενδυναμώνεσαι εσωτερικά. Μπορείς να συνεννοηθείς με τον περίγυρό σου μη λεκτικά, γιατί το ένστικτό σου γίνεται πολύ δυνατό και κατανοείς τις βαθύτερες ανάγκες των άλλων. Πρόσεξε μην επιδείξεις φανατισμό στις πεποιθήσεις που υποστηρίζεις κι επέλθουν ρίξεις στις σχέσεις σου με το ευρύτερο περιβάλλον.

Λέων

Σήμερα Παρασκευή με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, εσένα η εσωτερική σου αναζήτηση επιδεινώνεται, προκαλώντας σου έναν σεβαστό αριθμό ανασφαλειών, φίλε Λέοντα. Μπορείς, βέβαια, να λάμψεις με την Σελήνη ακριβώς επάνω σου και το ένστικτό σου είναι αρκετά δυνατό, βοηθώντας σε να απορρίψεις όσους ανθρώπους δεν έχουν αγνές προθέσεις απέναντί σου. Είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις τυχόν γραφειοκρατικά ή κληρονομικά θέματα και να διαχειριστείς προσεκτικά τα οικονομικά τρίτων.

Παρθένος

Παρθένε, η ημέρα με τον κυβερνήτη σου Ερμή στους Ιχθείς έφτασε, όντας ένα ζώδιο που δεν του ταιριάζει ιδιαίτερα. Αυτό σημαίνει πως η καθημερινότητά σου από την Παρασκευή ήδη ξεκινά και γίνεται πιο χαοτική. Ενδεχομένως να είχες καιρό τώρα την ανάγκη να χαλαρώσεις και σιγά σιγά να παραιτείσαι από την επιθυμία να κρατήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Πρόσεξε τυχόν λάθη απροσεξίας ή παρεξηγήσεις, αφού η Σελήνη στον Λέοντα επιδεινώνει την κατάσταση.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, έφτασε μία ημέρα όπου γίνεσαι πιο αφηρημένος από ποτέ, αλλά τουλάχιστον επιτρέπεις στο μυαλό σου να ξεφύγει! Ονειροπολείς και γίνεσαι πιο συναισθηματικός στην καθημερινότητά σου, χάρη στην είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς. Αν είσαι καλλιτέχνης ή το επάγγελμα που ασκείς σχετίζεται με τη θάλασσα, θα σημειώσεις θετική πρόοδο στα επαγγελματικά. Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να εστιάσεις περισσότερο στους φίλους και τον κοινωνικό σου κύκλο.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η Παρασκευή έφτασε κι εσύ το ρίχνεις στον έρωτα, χάρη στον Ερμή στους Ιχθείς! Γίνεσαι πιο συναισθηματικός και το ένστικτό σου πιο δυνατό από ποτέ, οπότε καταλαβαίνεις ακριβώς πώς να προσεγγίσεις τον ερωτικό σου στόχο. Η λεκτική σου επικοινωνία περνά μία μικρή κρίση, από την οποία ξεφεύγεις εκφράζοντας όσα θέλεις να πεις με δημιουργικό τρόπο ή μέσα από τη γλώσσα του σώματος. Η Σελήνη από τον Λέοντα σε καθιστά λαμπερό στη δουλειά σου και σε καλεί να εξισορροπήσεις τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, ο κυβερνήτης των διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών σου, ο Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο της αδυναμίας του, τον Ιχθύ. Αυτό επιφέρει δυσκολίες σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και εντάσεις στην οικογένεια την Παρασκευή. Απόφυγε να επιτρέψεις σε συγγενικά πρόσωπα να παρέμβουν στα αισθηματικά σου. Συνάμα, η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα αυξάνει την εσωτερική σου δύναμη, επιτρέποντάς σου να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια. Σε περίπτωση που η σχέση σου δεν έχει γερές βάσεις, τώρα θα εμφανιστούν σημαντικές κρίσεις.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς σε πιέζει σε ζητήματα συμφωνιών, ταξιδιών ή συνεννόησης. Θα χρειαστεί να διαβάσεις πολύ προσεκτικά οτιδήποτε σκοπεύεις να υπογράψεις, γιατί οι τάσεις παρερμηνειών είναι πολλές. Η Σελήνη από τον Λέοντα σου αυξάνει την επιθυμία απόκτησης χρημάτων, μα και τη λίμπιντο, οπότε μπορείς να περιμένεις λίγες εξελίξεις στα προσωπικά και τα οικονομικά σου, μέσα από αρκετή προσπάθεια.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η Σελήνη στον Λέοντα ‘φωτίζει’ τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων κι επαγγελματικών συνεργασιών, σήμερα Παρασκευή. Μπορείς να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες κοινωνικοποίησης ή νέων γνωριμιών. Λάμπεις από αυτοπεποίθηση, όμως αυτό δεν ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας! Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς σου προκαλεί σκαμπανεβάσματα στην αυτοεκτίμηση και μαζί, κάνεις επιλογές που δεν είναι για… τα μέτρα σου στα προσωπικά και τα εργασιακά.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο, η φαντασία σου καλπάζει και γίνεσαι δημιουργικός σε κάθε τομέα της ζωής σου. Από την άλλη, η Σελήνη στον Λέοντα σε αναγκάζει να επικεντρωθείς στη δουλειά και τις βαρετές σου υποχρεώσεις. Το θετικό είναι πως βρίσκεις τρόπους να κάνεις την εργασία σου πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Μαζί, η αυξημένη σου φιλοδοξία αποτελεί τον λόγο για τον οποίο κάνεις μεγαλύτερα σχέδια στα επαγγελματικά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share