Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Χρυσό τσουβάλι με ευρώ για Κριούς κι άλλα 3 ζώδια - Φουλ του χρήματος η Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα μοιράζει χρήμα

22 Φεβρουαρίου 2024 13:52
Χρυσό τσουβάλι με ευρώ για Κριούς κι άλλα 3 ζώδια - Φουλ του χρήματος η Λίτσα Πατέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Λίτσα Πατέρα: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας σύμφωνα με την έμπειρη αστρολόγο και τις προβλέψεις της σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1;

«Η συναστρία των Ιχθύων με την Παρθένο θα φέρει έντονο ερωτισμό και φλογερά πάθη τη σημερινή ημέρα» είπε η Λίτσα Πατέρα, την Πέμπτη, στην έναρξη της ενότητας με τις αστρολογικές προβλέψεις, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η αστρολόγος είπε ακόμη ότι «όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ερωτισμός θα έρθει πακέτο με εντάσεις, άρα η συμπεριφορά μας αυτές τις ημέρες θα απαιτήσει και ιδιαίτερους χειρισμούς».

Αμέσως μετά, η Λίτσα Πατέρα, έχοντας στο πλευρό της την Φωτεινή Πετρογιάννη, αναφέρθηκε στις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω: Ρίχνει «χρυσάφι» η Βίκυ Παγιατάκη: «Λούζονται» στο χρήμα Αιγόκεροι και άλλα 3 ζώδια

Παρακολουθήστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, από σήμερα Πέμπτη, μία πολλά υποσχόμενη περίοδος ξεκινά για εσένα, χάρη στην σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης/Άρη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου. Αυξάνεται το δίκτυο γνωριμιών σου, είσαι αρκετά πιο δημοφιλής και αγαπητός, ενώ ενισχύονται ακόμα περισσότερο οι ερωτικές σου κατακτήσεις. Η γοητεία σου μεγαλύτερη από ποτέ, όπου ακόμη και κάποια φιλικά πρόσωπα πρόκειται να σου εκφράσουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα αυξάνοντας τον ερωτισμό σου ακόμη πιο πολύ.

Ταύρος

Απίστευτη στιγμή έφτασε για τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αφού σήμερα Πέμπτη ο συνοδικός κύκλος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου ξεκινά! Η Σελήνη από τον Λέοντα, βέβαια, σε καλεί να εξισορροπήσεις τα εργασιακά με τα προσωπικά σου. Με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείς, θα τα πας περίφημα, ακριβώς επειδή ευνοείσαι σε κάθε πεδίο της ζωής σου. Ανανέωσε τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σου χώρο και κτίσε σταθερά θεμέλια για ένα πιο δυναμικό μέλλον.

Δίδυμος

Φοβερή ημέρα έφτασε για εσένα Δίδυμε με την σύνοδο Αφροδίτης και Άρη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου. Η Πέμπτη σε γεμίζει αισιοδοξία και κουράγιο να εξελίξεις οτιδήποτε έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα ή ακόμη και να επιστρέψεις στα θρανία, μαθαίνοντας κάτι που είχες καιρό τώρα μεράκι! Η Σελήνη από τον Λέοντα ενισχύει ακόμη περισσότερο τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και ο λόγος σου μολονότι γίνεται ελαφρώς υπερβολικός ή δραματικός, γίνεσαι πιο δημιουργικός.

ζωδια-σημερα-22-1

Καρκίνος

Καρκίνε, η Πέμπτη έφτασε με την σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη να κορυφώνεται. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι θα προσπαθήσεις να κάνεις ξεκινήματα πάνω στην ενδυνάμωση των οικονομικών σου, επιδιώκοντας όχι μόνο επαγγελματική, μα και ψυχολογική ασφάλεια. Διανύεις όμως και μία ημέρα που είναι αρκετά τονισμένη και η ερωτική σου λίμπιντο και παθιάζεσαι λίγο παραπάνω! Η Σελήνη από τον Λέοντα ενδεχομένως να σε καταστήσει πιο σπάταλο, θέλοντας να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα με στόχο να εντυπωσιάσεις τρίτους. Έτσι, βάζεις τον εαυτό σου σε περιττά έξοδα και πιέσεις ή ζητώντας δανεικά. Αξίζει τον κόπο;

Λέων

Λέοντά μου, η Πέμπτη έφτασε κι εσύ είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές της ημέρας, αφού η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη κορυφώνεται ακριβώς απέναντί σου, στον Υδροχόο. Έτσι, θα αισθανθείς ότι το σύμπαν σε ευνοεί σε ζητήματα σχέσεων ή επαγγελματικών συμφωνιών. Μαζί με αυτό, θα παρατηρήσεις πως οι άνθρωποι γύρω σου γίνονται πιο υποστηρικτικοί, ενώ οι εξωτερικοί παράγοντες εκτός του ελέγχου σου, δείχνουν ευνοϊκοί. Η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο σε βοηθά να λάμψεις και να εκφράσεις τον αυθεντικό σου εαυτό.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα Πέμπτη και η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη σε βοηθούν να βελτιώσεις αισθητά την καθημερινότητά σου. Κάνεις πράξη όσους στόχους ευεξίας είχες θέσει κατά το τελευταίο διάστημα. Μπορείς, ταυτόχρονα, να τακτοποιήσεις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις σου, ενώ οι συνθήκες εργασίας σου γίνονται ολοένα και πιο καλές. Τα οικονομικά σου συναντούν εύνοια μέσα από την παροχή υπηρεσιών, εφόσον κινητοποιείσαι σε αντίστοιχο εργασιακό χώρο. Η Σελήνη από τον Λέοντα σε καλεί να κινηθείς διακριτικά.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ημέρα όνειρο έφτασε για εσένα, χάρη στην σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη που κορυφώνεται στον Υδροχόο. Η Πέμπτη σου είναι πολύ ερωτική και δημιουργική. Μπορείς να διαπρέψεις σε όποιο ζήτημα σε απασχολεί, βάζοντας την φαντασία σου να δουλέψει και να βρεις λύσεις σε κάθε εμπόδιο που σε απασχολεί. Η Σελήνη από τον Λέοντα σε βοηθά να γίνεις πιο κοινωνικός κι εντυπωσιακός μέσα από την ανανεωμένη εμφάνιση και τον τρόπο που συναναστρέφεσαι με τους υπόλοιπους.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η ατμόσφαιρα στο σπίτι βελτιώνεται αισθητά κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και αυτό θα είναι μονάχα η αρχή! Σήμερα η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη σε ωθούν να ξεκινήσεις πράγματα που θα σε κάνουν να αισθανθείς μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον και τον εαυτό σου. Η μετακόμιση ή η ανακαίνιση του ιδιωτικού σου χώρου θα σε βοηθούσε ψυχολογικά. Παράλληλα, είναι άκρως σημαντική η καριέρα σου, μιας και η Σελήνη από τον Λέοντα σε καθιστά πιο φιλόδοξο. Σήμερα αποφασίζεις με γνώμονα την ανάγκη σου για σταθερότητα.

Τοξότης

Τοξότη μου, η Πέμπτη σου θα είναι φοβερή και θα σου αφήσει μία όμορφη γεύση που θα κρατήσει καιρό! Η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη σε κάνει να επιθυμείς συνεχώς νέα γνώση, εμπειρίες και συναντήσεις. Σου αρέσει να συζητάς για το οτιδήποτε και η ανταλλαγή ιδεολογίας με τους άλλους είναι κάτι που σε εξιτάρει. Ένα φλερτ μπορεί να προκύψει μέσα από τα social media ή από τη γειτονιά σου, οπότε να καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοικτά αν είσαι ελεύθερος.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ήρθε μία όμορφη Πέμπτη και για εσένα, γιατί η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη που ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Υδροχόου θα σημάνει την έναρξη μίας περιόδου οικονομικής και ψυχολογικής ενδυνάμωσης! Είναι σημαντικό να εξισορροπήσεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου. Η Σελήνη από τον Λέοντα μπορεί να σε καταστήσει ελαφρώς πιο φιλάργυρο ή φιλόδοξο, καταφεύγοντας σε ασυνήθιστες μεθόδους θα ανελιχθείς επαγγελματικά και οικονομικά.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Πέμπτη έφτασε με την κορύφωση της συνόδου μεταξύ Αφροδίτης και Άρη, όπου εσύ μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα πάνω σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει! Παράλληλα, η Σελήνη από τον Λέοντα σου ενισχύει τη διαίσθηση κι έτσι μπορείς να επικοινωνήσεις πιο εποικοδομητικά με τους άλλους. Ο ερωτισμός και η δημιουργικότητά σου βρίσκονται στα ύψη κι έχεις εύνοια στα οικονομικά και τα αισθηματικά. Αν δεν εκμεταλλευτείς τώρα το αστρολογικό τοπίο αυτό, τότε θα βλέπεις τις ευκαιρίες να χάνονται μέσα από τα χέρια σου.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, έφτασε η Πέμπτη που θα σου προσφέρει την έναρξη μίας περιόδου εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ευεξίας. Μπορείς, επιπροσθέτως, να επιδιώξεις μία επανασύνδεση ή μία παρασκηνιακή συνεργασία που θα ανακοινώσεις δημοσίως σε μετέπειτα στάδιο. Η Σελήνη από τον Λέοντα στρέφει την προσοχή κι ενέργειά σου στην αποπεράτωση των καθημερινών σου υποχρεώσεων, οπότε τα εργασιακά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Είσαι πολύ δημιουργικός, ακόμη κι αν το αντικείμενο εργασίας σου δεν το απαιτεί.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share