Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Έκρηξη τύχης από τον Κώστα Λεφάκη: Λεφτά με το κιλό για Σκορπιούς κι άλλα 4 ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης φέρνει ευχάριστες εξελίξεις!

21 Φεβρουαρίου 2024 11:01
Έκρηξη τύχης από τον Κώστα Λεφάκη: Λεφτά με το κιλό για Σκορπιούς κι άλλα 4 ζώδια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας (21/02) σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο και τις προβλέψεις του για το elle.gr; Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 21 Φεβρουαρίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Πλησιάστε περισσότερο τους συγγενείς, τους φίλους ή τους γείτονες σας, από τους οποίους έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό και αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό είναι σήμερα να δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό και απλή λογική και θα καταλάβετε πολλά πράγματα από τη συμπεριφορά των οικείων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δημιουργικές δραστηριότητες σήμερα θα μπορούσαν να σας εκτονώσουν από τις εντάσεις της καθημερινότητας. Ο καιρός και η σημερινή σας διάθεση σας ευνοούν.

Διαβάστε επίσης: Η τύχη τους χαμογελά μια και καλή: Αν ανήκεις σε αυτά τα Ζώδια παίξε Τζόκερ, αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης!

Έκρηξη τύχης από τον Κώστα Λεφάκη: Λεφτά με το κιλό για Σκορπιούς κι άλλα 4 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη κινητικότητα προβλέπεται γι’ αυτό το διάστημα και δεν θα βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Προσπαθήστε όμως να μειώσετε το άγχος σας, που θα μπορούσε να σας φέρει νευρικότητα και αϋπνίες

ΛΕΩΝ

Ο τομέα των σχέσεων στο προσκήνιο σήμερα. Φροντίστε λοιπόν να κατανοήσετε τις απόψεις του συντρόφου ή των συνεργατών σας. Οι φίλοι θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αγνοείτε τη γνώμη των δικών σας ανθρώπων και κινηθείτε με γνώμονα το συμφέρον ολόκληρης της οικογένειας. Βάλετε μπροστά καινούργια σχέδια.

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν οι προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Εμπνευστείτε τις πιο πρωτότυπες επαγγελματικές ιδέες, με κάθε λεπτομέρεια φυσικά, γιατί προβλέπεται ότι ο ανταγωνισμός στην εργασία σας θα είναι μεγάλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική και οικονομική σας καταξίωση. Οργανώστε ευέλικτα τη στάση σας απέναντι σε πελάτες και ανωτέρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην χάνετε τον χρόνο σας αναζητώντας απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν σας έχουν γίνει ποτέ. Προσέξτε σήμερα την συμπεριφορά σας με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας.

Έκρηξη τύχης από τον Κώστα Λεφάκη: Λεφτά με το κιλό για Σκορπιούς κι άλλα 4 ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με δυναμισμό και αισιοδοξία, εγρήγορση και παρατηρητικότητα συγκεντρωθείτε σε υποθέσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα και τολμήστε μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δυναμική παρουσία του Ερμή, σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε σε εφαρμογή έναν νέο τρόπο δράσης και να προοδεύσετε σε πολλούς τομείς.

ΙΧΘΕΙΣ

Η παρουσία της Σελήνης , σας δίνει τη δυνατότητα ν’ αποκτήσετε μια σφαιρική αντίληψη του χώρου γύρω σας, ώστε να προχωρήσετε συνειδητά σε βαθύτερες αλλαγές στη ζωή σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share