Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Σελήνη στον Λέοντα με εκπλήξεις: Χρήμα και έρωτα γι' αυτά τα 3 ζώδια φέρνει η Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

21 Φεβρουαρίου 2024 08:56
Σελήνη στον Λέοντα με εκπλήξεις: Χρήμα και έρωτα γι' αυτά τα 3 ζώδια φέρνει η Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα: Αποφασιστικές ενέργειες

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, κυριαρχία, γενναιοδωρία. Έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή και στον εντυπωσιασμό, για κάποιους θα είναι στόχος να πρωτοτυπήσουν και να ανέβουν σε εκτίμηση. Οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, θα υπάρξει ανάγκη για διεκδικήσεις, οι επιδιώξεις αν είναι οργανωμένες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Σε ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί αμεσότητα.

Στον αισθηματικό τομέα ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για νέες γνωριμίες, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για νέα αρχή, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Το ενδιαφέρον θα είναι τρεμάμενο στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στο φλερτ.

Σελήνη στον Λέοντα με εκπλήξεις: Χρήμα και έρωτα γι' αυτά τα 3 ζώδια φέρνει η Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει να εκδηλωθούν τα αισθήματα, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες. Καινούργιες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξει φαντασία και έμπνευση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για επανασυνδέσεις, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ίσως να προκύψουν ψυχολογικές μεταπτώσεις, ενδεχομένως να υπάρξει έντονη καχυποψία, θα πρέπει να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία για να αποφευχθούν οι υπερβολές. Κάποια απρόοπτα συμβάντα θα φέρουν εντάσεις, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση. Στον αισθηματικό τομέα θα εκδηλωθεί κτητικότητα, ενδεχομένως να μην λείψουν οι σκηνές ζηλοτυπίας.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share