Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία: Γεμάτες τσέπες με ευρώ για 2 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

20 Φεβρουαρίου 2024 09:03
Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία: Γεμάτες τσέπες με ευρώ για 2 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία: Ανοίγματα για προσεγγίσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές υποθέσεις, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία. Προσοχή στις ανασφάλειες και στις εσωτερικές φοβίες, θα πρέπει να καταπολεμηθεί το άγχος. Οι βλέψεις θα επικεντρωθούν στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση τόσο την οικονομική, όσο και την αισθηματική. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης, ζευγάρια προσφάτως χωρισμένα θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν να συζητήσουν και να βρουν την άκρη του νήματος.

Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ίσως να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις, οι συζητήσεις θα είναι ουσιαστικές. Άνοιγμα θα υπάρξει για σταθεροποίηση, έμφαση θα δοθεί στην εξασφάλιση και στη δημιουργία οικογένειας. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για διεκπεραιώσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα για συμφωνίες και δεσμεύσεις.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία: Γεμάτες τσέπες με ευρώ για 2 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό θα δώσει την ώθηση για επιδιώξεις και διεκδικήσεις, θα υπάρχει δυνατότητα να συντονιστούν οι ενέργειες. Τόσο σε επίπεδο επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό, θα γίνουν βήματα που θα έχουν στόχο τη βελτίωση και την ουσιαστική εξέλιξη.

Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους απρόσμενα ανοίγματα που θα επηρεάσουν θετικά τις σχέσεις και τις βλέψεις. Θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθούν καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, θα χρειαστεί σύνεση στα ρίσκα και στα εγχειρήματα. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών, θα υπάρξουν συναναστροφές και ευχάριστες επαφές.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share