Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

11 Φεβρουαρίου 2024 06:47
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη από τους Ιχθείς διεγείρει για σένα την ανάγκη σου για εσωτερική αναζήτηση αλλά και για προβληματισμό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αισθάνεσαι την ανάγκη να απομονωθείς λίγο, να αναστοχαστείς τις πρόσφατες εμπειρίες σου και να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες για τον εαυτό σου. Κινείσαι διακριτικά και παρασκηνιακά στα προσωπικά και στα εργασιακά σου, γιατί ακόμη δεν νιώθεις έτοιμος να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι. Προσπάθησε να μην αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στους Ιχθείς σε ωθεί να εστιάσεις στην κοινωνική σου ζωή, κάνοντας καινούριες επαφές. Εκτιμάται να νιώσεις μια αυξημένη συναισθηματική σύνδεση με τους φίλους σου και να ενδιαφερθείς για ομαδικές δραστηριότητες που σε ανανεώνουν. Για το ζώδιό σου έφτασε μια μέρα γεμάτη δημιουργικότητα και κοινωνική αλληλεπίδραση. Οποιαδήποτε εμπόδια κι αν αντιμετωπίζεις, ζήτησε υποστήριξη από τον κοινωνικό σου κύκλο και θα τη βρεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στους Ιχθείς σε κινητοποιεί να ασχοληθείς με την επαγγελματική σου ζωή και να ενδυναμώσεις την κοινωνική σου εικόνα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις λίγες ανατροπές ή συναισθηματικές προκλήσεις σχετικές με την καριέρα σου, παραμένοντας αρκετά ευαίσθητος στην σκληρή κριτική των άλλων. Μην παίρνεις προσωπικά όσα σου λένε κι επικεντρώσου προς τους στόχους σου. Η φαντασία σου είναι εμφανώς ενδυναμωμένη, με αποτέλεσμα να επινοείς δημιουργικές μεθόδους να ξεπερνάς εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Ιχθύων ενισχύει την επιθυμία σου για εξερεύνηση και μάθηση. Εκτιμάται να αισθανθείς μια αύξηση της περιέργειας σου και της επιθυμίας για νέες εμπειρίες, ιδιαίτερα σε πνευματικά ή πολιτισμικά θέματα. Είναι μια καλή στιγμή για επέκταση των οριζόντων σου, ταξιδάκια, διάβασμα ή βαθυστόχαστες συζητήσεις. Αν είχες επεκτατικά πλάνα το τελευταίο διάστημα, το αστρολογικό τοπίο σε βοηθά να τα ξεκινήσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε Λέοντα, αυτή η Κυριακή η Σελήνη από τους Ιχθείς φέρνει στο προσκήνιο θέματα βαθιάς μεταμόρφωσης και αναγέννησης. Σήμερα επικρατεί μια έντονη εσωτερική ένταση, αναζητώντας την αλήθεια πίσω από ο,τι παρουσιάζεται προσπαθώντας να εξετάζεις τις θαμμένες σου ανάγκες. Οι φοβίες σου αντιμετωπίζονται μέσα από την αγάπη των κοντινών σου ανθρώπων, ενώ αν ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αναζήτησε υποστήριξη από τρίτους. Μπορείς να τακτοποιήσεις κληρονομικής φύσεως ζητήματα ή να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στους Ιχθείς σε ωθεί να εστιάσεις στις σχέσεις σου ή κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες. Εκτιμάται να αισθανθείς μια αυξημένη ευαισθησία, προσπαθώντας να βοηθήσεις τους πάντες, παραμελώντας μέρος των δικών σου αναγκών. Είναι μια μέρα για να διερευνήσεις την δυναμικές των σχέσεων σου και να αναζητήσεις βαθύτερες συνδέσεις. Θα διακρίνεις ότι με κάποια άτομα, η σχέση σας δεν μπορεί να είναι όπως πρώτα και ίσως αυτή η συνειδητοποίηση να σε πικράνει λίγο!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στους Ιχθείς φέρνει στο επίκεντρο της καθημερινότητας τις υποχρεώσεις που τρέχουν και σε αγχώνουν. Αποκτάς την ανάγκη να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο σου και να επικεντρωθείς σε θέματα ευεξίας ή να φροντίσεις ακόμη περισσότερο το κατοικίδιό σου. Είναι μια μέρα για να ανανεώσεις τις συνήθειες σου και να βρεις ισορροπία στο πρόγραμμά σου. Αν αναζητείς μία δημιουργική εργασία, είναι καλό να ανανεώσεις το βιογραφικό σου σημείωμα και να κανονίσεις σχετικές συναντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στους Ιχθείς ενεργοποιεί τη δημιουργική και ρομαντική σου πλευρά. Θα παρατηρηθεί μια αύξηση της έμπνευσης και της εκφραστικότητάς σου στα επαγγελματικά, μα και την προσωπική σου ζωή. Είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή να αφοσιωθείς σε χόμπι που αγαπάς. Αν βρίσκεσαι σε μία σταθερή σχέση, δεν αποκλείεται να σκεφτείς να αποκτήσεις και την δική σου οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, αυτή η Κυριακή με τη Σελήνη στους Ιχθείς δίνεις πολύ περισσότερη έμφαση στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και να αναζητήσεις περισσότερο χρόνο στον προσωπικό σου χώρο. Είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείς στους ανθρώπους που γαληνεύουν την ψυχή σου και σε βοηθούν να έρχεσαι σε επαφή με το συναίσθημά σου, με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να βρεις και πάλι την ηρεμία και την ισορροπία. Είναι άριστη στιγμή για ανανέωση στο χώρο σου ή για να κάνεις μικρές επισκευές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή την Κυριακή με τη Σελήνη στους Ιχθείς έρχονται στο επίκεντρο επικοινωνίες και τις πνευματικές δραστηριότητες για εσένα. Θα βιώσεις μια ενίσχυση στη δημιουργική σου έκφραση και την πνευματική σου αναζήτηση. Πρόκειται για μια πολύ καλή μέρα για μάθηση και επικοινωνία, ανοίγοντας νέους δρόμους σκέψης. Αν είσαι καλλιτέχνης, οι ιδέες σου κατεβαίνουν βροχή, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις σημαντικές συζητήσεις που θα σε εμπνεύσουν ακόμη περισσότερο. Το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα με όμορφες ειδήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στους Ιχθείς φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τους προσωπικούς σου πόρους και τις αξίες σου. Εκτιμάται να αισθανθείς την ανάγκη να επανεξετάσεις τη σχέση σου με τα υλικά αγαθά και τις προτεραιότητές σου. Πρόκειται για μια καλή μέρα για να αξιολογήσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα, καθώς και να αναζητήσεις ψυχολογική ή χρηματική υποστήριξη. Η αυτοπεποίθησή σου είναι εύθραυστη, οπότε μη δίνεις σημασία στην σκληρή κριτική τρίτων προσώπων.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και εσύ επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου εξέλιξη και την έκφραση των συναισθημάτων σου μέσα από τη δημιουργικότητα ή ακόμα και μέσα από τον προφορικό ή γραπτό λόγο. Πρόκειται να αισθανθείς πιο συνδεδεμένος με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Έφτασε μια ημέρα για βαθιά προσωπική ανακάλυψη, όπου η εσωτερική σου φωνή έχει πολλά να πει. Η διαίσθησή σου είναι αισθητά ενδυναμωμένη, οπότε κάνεις πιο σωστές επιλογές στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share