Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σμάρω Σωτητηράκη γεμάτη χρήμα: Εξαιρετικά νέα γι' αυτά τα 5 ζώδια

Η Σμαρώ Σωτηράκη προειδοποιεί!

8 Φεβρουαρίου 2024 08:49
Σμάρω Σωτητηράκη γεμάτη χρήμα: Εξαιρετικά νέα γι' αυτά τα 5 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 08 Φεβρουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό - Αντιδραστικές συμπεριφορές

Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι μια δύσκολη όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αδιαλλαξία, αντίδραση, έλλειψη προσαρμογής και αποδοχής. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες που θα προκαλέσουν εκνευρισμούς και εντάσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, υποσχέσεις και δεσμεύσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα αποφεύγοντας τις πιέσεις.

Ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες συνεργασίες. Θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και άνοδο, οι δυναμικές ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη.

 Σμάρω Σωτητηράκη γεμάτη χρήμα: Εξαιρετικά νέα γι' αυτά τα 5 ζώδια

Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση, για συναναστροφή, εύκολη θα είναι η δικτύωση. Πρωτοποριακός και προοδευτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης τα οργανωμένα πλάνα θα καταφέρουν να βρουν υλοποίηση.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έντονη θα είναι η διαίσθηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, κατανόηση και θετικός τρόπος σκέψης. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τον Πλούτωνα ίσως να βγουν στην επιφάνεια εξουσιαστικές ή ανταγωνιστικές διαθέσεις, προσοχή στις υπερβολές.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share