Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

72 ώρες «καρδιοχτύπι» από την Λίτσα Πατέρα: Απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικά για Ταύρους και 3 ζώδια

Κρίσιμη εβδομάδα από την αστρολόγο

6 Φεβρουαρίου 2024 23:01
72 ώρες «καρδιοχτύπι» από την Λίτσα Πατέρα: Απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικά για Ταύρους και 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Περιέργο είναι το τριήμερο που ακολουθεί, αφού η Νέα Σελήνη (9/2) ξεκινά από αύριο (7/2) να δείχνει την επιρροή της με οικονομικά και ερωτικά απρόοπτα, σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα.

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό δημιουργούν ευνοική συνθήκη, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί οι αλλαγές για κάποιους μπορεί να είναι ριζικές. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ζώδια καταλαβαίνουν τι σκέφτονται οι διπλανοί τους.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει χρήμα στις τσέπες σας - Εξαιρετικά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη για 2 ζώδια

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 06 Φεβρουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω - Δυναμικές διαθέσεις, αυτοπεποίθηση

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις εργασιακές υποθέσεις, στην καριέρα και στην άνοδο. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευρηματικότητα, εργατικότητα και επαγγελματισμός. Οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες, δημιουργικές θα είναι οι συζητήσεις και οι συμφωνίες που θα προκύψουν. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους εξουσιαστικές και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Οι αντιδραστικοί και παρορμητικοί θα πρέπει να καταφέρουν να ελέγξουν τις εσωτερικές τους τάσεις, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει χρήμα στις τσέπες σας - Εξαιρετικά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη για 2 ζώδια

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις συζητήσεις προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη και στην αντίδραση, ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία, οι σκέψεις θα είναι μπερδεμένες. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της σταθερότητας και της δέσμευσης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αβεβαιότητα, ανυπομονησία και αναποφασιστικότητα.

Τα συναισθήματα θα είναι αντικρουόμενα, ίσως χρειαστεί ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης για να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία. Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ονειροπόληση και στην αποφυγή από την πραγματικότητα. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια αμφιβολίες και ζήλιες.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share