Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Σκανδαλώδης» Πανσέληνος στον Λέοντα: Κίνδυνος για 4 ζώδια - Έκρουσε τον κώδωνα η Λίτσα Πατέρα!

Οικονομικές και ερωτικές ανατροπές από απόψε (25/1)

25 Ιανουαρίου 2024 13:53
«Σκανδαλώδης» Πανσέληνος στον Λέοντα: Κίνδυνος για 4 ζώδια - Έκρουσε τον κώδωνα η Λίτσα Πατέρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Τη δική της προειδοποίηση για όσα φέρνει η σημερινή (25/1) Πανσέληνος στον Λέοντα θέλησε να μοιραστεί η Λίτσα Πατέρα με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Η έμπειρη αστρολόγος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για 4 ζώδια, μιλώντας για οικονομικές, ερωτικές και σεξου@λικές ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν στις ζωές τους. Την ίδια ώρα, 3 ζώδια μαγνητίζουν κάθε ευρώ: Εξαιρετικά νέα με πολλά λεφτά από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ζώδια σήμερα: Η ανάρτηση της Λίτσας Πατέρα

«Φίλοι μου, την Πέμπτη πραγματοποιείται Πανσέληνος στην 5°14΄ του Λέοντα. Η Πανσέληνος στον Λέοντα μπορεί να μας παρασύρει στην υπεραισιοδοξία, την υπερβολική χαρά, τη σπατάλη, αλλά να μας κάνει και γενναιόδωρους στους άλλους.

Προσοχή, καθώς οι υπερβολές σε παντός είδους απολαύσεις και επιθυμίες καθώς και η υπερβολική αισιοδοξία για προτάσεις ή υποσχέσεις που μας έχουν δοθεί είναι πολύ πιθανό να μας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

Επίσης, δεν αποκλείεται να ξεσπάσουν σκάνδαλα στον δημόσιο βίο, ενώ θέματα υγείας θα παρουσιάσουν έξαρση. Το γεγονός ότι συμμετέχει ο Πλούτωνας θα μπορούσε να επιτείνει την εμφάνιση σεξου@λικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, αλλά και να επιφέρει μια όξυνση των ψυχικών ασθενειών. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νόμοι, οι οποίοι θα προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες στις οποίες ζουν τα παιδιά.»

View this post on Instagram

A post shared by Litsa Patera (@litsa.patera)

Αν ανήκετε σ' αυτό το 1 ζώδια παίξτε ΤΩΡΑ Τζόκερ - Τρελό χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη!

ΚΡΙΟΣ
Ο εγωισμός, η κτητικότητα, οι εκρηκτικές αντιδράσεις και η ακαμψία σας θα μπορούσαν να σας χαλάσουν τη σημερινή μέρα. Χαμηλώστε λοιπόν τους τόνους, ηρεμήστε και γίνετε διαλλακτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην αφήνετε κάποιες αρνητικές σκέψεις να σας χαλάσουν μία θετική μέρα, που θα μπορούσε να γεμίσει τις μπαταρίες σας και να αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα δεν σας δίνει τη δυνατότητα να συμβιβάσετε τις δικές σας ανάγκες και τις προσωπικές σας σχέσεις με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας κυνηγούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επιβάλλεται να επανακαθορίσετε τη θέση που κατέχετε μέσα στο συγγενικό περιβάλλον. Προγραμματίστε λοιπόν μια συνάντηση με τους δικούς σας ανθρώπους σήμερα κιόλας.

ΛΕΩΝ
Όσο κι αν η Πανσέληνος στο ζώδιό σας δηλώνει ότι υπάρχει η ανάγκη ν’ ασχοληθείτε με κάποια οικονομικά θέματα που σας «καίνε» αυτό το διάστημα, μην πάρετε οριστικές αποφάσεις κάτω από μια παρορμητική σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια θ’ αναστατώσουν το πρόγραμμά σας. Κάντε λίγη υπομονή και μην έρθετε σε αντίθεση με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ
Μία διαφωνία σήμερα, που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα άσχημο καυγά αν δεν προσέξετε τη συμπεριφορά σας, σας δημιουργεί ένα άγχος και μια εριστική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν νιώθετε κουρασμένοι τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε ή τουλάχιστον να χαλαρώστε. Βρείτε τη δύναμη και τη διαύγεια να οργανώσετε τη δραστηριότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στη διάρκεια αυτής της περίεργης μέρας, μην επιχειρήσετε να λύσετε όλες τις διαφορές που έχετε με το αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιο συνεργάτη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήστε επιτέλους πίσω σας τα «πρέπει» κι αντικαταστήστε τα με τα «θέλω».Τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα που είναι πηγή άγχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καιρός πια οι κάθε είδους επαφές σας να πάψουν να είναι κρυφές και ν’ αποκτήσουν τη γνησιότητα που τους ταιριάζει. Η συμπεριφορά σας είναι αποτέλεσμα εκνευρισμού και κούρασης.

ΙΧΘΕΙΣ
Πολλές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας απασχολούν σήμερα. Όμως ένα οικογενειακό πρόβλημα αρχίζει μόνο του να υποχωρεί και οι λύσεις εμφανίζονται εύκολες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share