Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25/01 φέρνει ρευστό χρήμα γι' αυτά τα 2 ζώδια - Παιχνίδια εξουσίας από την Άση Μπήλιου

Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

24 Ιανουαρίου 2024 09:31
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25/01 φέρνει ρευστό χρήμα γι' αυτά τα 2 ζώδια - Παιχνίδια εξουσίας από την Άση Μπήλιου
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Άση Μπήλιου: Η πρώτη Πανσέληνος του 2024 πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 25 Ιανουαρίου και μας καλεί να βρούμε την ισορροπία μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς», να αναπτύξουμε τη δημιουργικότητα μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και τα θέλω μας με τέτοιο τρόπο που να μην καταπιέσουμε τους άλλους. Το πύρινο ζώδιο του Λέοντα μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί και φιλόδοξοι, να έχουμε περισσότερη ενέργεια, θέληση και θάρρος να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας αξίζει, είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στα επαγγελματικά μας. Βέβαια, όλη αυτή ορμή και το πάθος μπορεί να μας οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις, γι’ αυτό και θα πρέπει να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν ξεκινήσουμε τη δράση μας. Ίσως αυτό το φεγγάρι μας κάνει να δώσουμε περισσότερη σημασία στον εαυτό μας και στην εμφάνιση μας και να δουλέψουμε πάνω στην εικόνα μας και σε αυτό που προβάλουμε στους άλλους. Θα αναζητούμε την ικανοποίηση, τη χαρά, θα νιώθουμε πιο αναζωογονημένοι και θα θέλουμε να βγούμε μπροστά, να ξεχωρίσουμε και να επιβάλουμε με πάθος τη δική μας άποψη. Όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί οι όψεις της Πανσελήνου μπορεί να μας οδηγήσουν σε εγωιστικά ξεσπάσματα, σε παιγνίδια χειρισμού και εξουσίας και τελικά να παρασυρθούμε από ίντριγκες και παρασκήνιο και τελικά να μπλέξουμε σε καταστάσεις που δεν θα μας ωφελήσουν.

Άση Μπήλιου: Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Το φεγγάρι του «Λύκου», όπως είθισται να ονομάζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, είναι η περίοδος της κορύφωσης των θεμάτων που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/08/2023 και ίσως τώρα αντιληφθούμε κάποιες καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε να ολοκληρώνονται ή να απογειώνονται. Είναι λοιπόν η στιγμή για να καταλάβουμε και να συνειδητοποιήσουμε αν αυτό που αρχίσαμε κυλάει σωστά ή θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να βοηθήσουμε την πορεία του ή και να το τελειώσουμε μια για πάντα. Για να εκμεταλλευτούμε σωστά την Πανσέληνο στον Λέοντα πρέπει να είμαστε θετικοί και δημιουργικοί, να μην παγιδευόμαστε στα συναισθήματά μας και να κάνουμε βήματα μπροστά, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Γι’ αυτό πρέπει να αλλάξουμε οπτική και να χρησιμοποιούμε την ενέργεια μας παραγωγικά. Να μετουσιώνουμε την έμπνευση σε έργο και να προβάλουμε τις ιδέες και τα ταλέντα μας. Ο Λέων είναι το μεγάλο παιδί του ζωδιακού κύκλου και είναι γεμάτο χαρά, αθωότητα και αυθορμητισμό που θέλει όλα τα φώτα να είναι στραμμένα σε αυτό. Επίσης, είναι το ζώδιο που κυβερνά τα παιδιά και αυτή η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία να βρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας, να εκφραστούμε και να βρούμε τι μας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Έτσι, μπορεί να αναζητούμε περισσότερη αγάπη, φροντίδα, στοργή και προσοχή από αυτούς που αγαπάμε και να έχουμε ανάγκη από έπαινο και αποδοχή. Γι’ αυτό να προσπαθήσετε να είστε κοντά με άτομα που λειτουργούν προστατευτικά και όχι με όσους σας κρίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε λίγοι.

Η Πανσέληνος στις 25/01 φέρνει ρευστό χρήμα γι' αυτά τα 2 ζώδια - Παιχνίδια εξουσίας από την Άση Μπήλιου

Άση Μπήλιου: Αντίθετες δυνάμεις

Βέβαια η Πανσέληνος λειτουργεί σε άξονες και έτσι η Σελήνη θα βρίσκεται στον φλογερό Λέοντα, αλλά ο Ήλιος που είναι κυβερνήτης πλανήτης της Πανσελήνου θα κατοικοεδρεύει στον απρόσωπο Υδροχόο, στον οποίο βρίσκεται ο σκοτεινός Πλούτωνας και θα πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή σε αυτή τη σύγκρουση αντίθετων δυνάμεων. Ο Λέων θέλει να είναι το κέντρο του κόσμου και ο Υδροχόος είναι πιο ομαδικός παίκτης και ασχολείται με το εμείς, οπότε θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη το προσωπικό μας συμφέρον για να αναδειχτεί το κοινωνικό όφελος. Για παράδειγμα, μπορεί να προκύψουν ερωτήματα για το ποια είναι τα όρια ανάμεσα στο να εκφραζόμαστε ελεύθερα χωρίς να είμαστε εγωκεντρικοί, πώς μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή και να αναγνωριστούμε χωρίς να πατήσουμε επί πτωμάτων, πώς να διατηρήσουμε την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητα μας όντας μέλη μιας ομάδας, πώς να μη βάζουμε το προσωπικό μας συμφέρον έναντι των αναγκών του συνόλου. Επιπλέον, οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Δία και τον Πλούτωνα μπορεί να μας οδηγήσουν σε επαναστατικές συμπεριφορές και ιδεολογικές ακρότητες. Μπορεί να καταρρίπτουμε με πάθος και οργή οποιονδήποτε φερθεί εγωιστικά και να γίνουμε πιο δραματικοί στην έκφραση των συναισθημάτων μας. Τις ημέρες που περικλείουν την Πανσέληνο θα έχουμε έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις και κοινωνικές διαφωνίες, θα ανέβουν οι τόνοι και η ένταση, αφού θα τεθούν υπό αμφισβήτηση ιδεολογίες και πρόσωπα. Επίσης μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις που να κλονίσουν την εμπιστοσύνη μας στους άλλους, όπως και τεράστια παιγνίδια εξουσίας και ελέγχου της μάζας.

Άση Μπήλιου: Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και ίσως φέρει κάποια απωθημένα στην επιφάνεια και κάποιες δύσκολες καταστάσεις στο προσκήνιο. Τα παιγνίδια ελέγχου, επιβολής και χειρισμού θα δίνουν και θα παίρνουν και μπορεί να προκύψουν ζητήματα ζήλιας ή κτητικότητας στις σχέσεις μας. Κάποιοι θα γίνουν υπερβολικά φιλόδοξοι και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα για να πετύχουν τον σκοπό τους. Επίσης, μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα στον πλανήτη.

Υπάρχει όμως και η εμπλοκή του Δία που σχηματίζει ένα Τ τετράγωνο με τη Σελήνη και τον Ήλιο και προσφέρει ευκαιρίες για να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να εκφραστούμε, να δημιουργήσουμε και να είμαστε πιο γενναιόδωροι σε χρήματα και αισθήματα. Βέβαια θα πρέπει να προσέχουμε τις υπερβολές, γιατί μπορεί να ξεφύγουμε και να γίνουμε σπάταλοι και χωρίς όρια στη συμπεριφορά μας.

Η Πανσέληνος στις 25/01 φέρνει ρευστό χρήμα γι' αυτά τα 2 ζώδια - Παιχνίδια εξουσίας από την Άση Μπήλιου

Άση Μπήλιου: Ποιοι επηρεάζονται

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 μοίρες και 15 λεπτά του Λέοντα επηρεάζει επηρεάζει περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους από την 1η έως την 9η μοίρα, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share