Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

21 Ιανουαρίου 2024 07:03
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Ιανουαρίου;
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε Κριέ, η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, μαζί με την Σελήνη στους Διδύμους, αφαιρεί ένα τεράστιο βάρος από πάνω σου σήμερα. Παρατάς την τοξική φιλοδοξία των τελευταίων ετών που συνοδευόταν από σκληρή αυτοκριτική και πλέον μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Αποδέχεσαι τα λάθη σου, χωρίς να αφήνεις την καριέρα σου στην άκρη. Την Κυριακή κοινωνικοποιείσαι και ζητάς εξωτερική βοήθεια, αντί να προσπαθείς να καταφέρεις τα πάντα βασισμένος απόλυτα στις δικές σου δυνάμεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα Κυριακή από το ζώδιο των Διδύμων συνδυαστικά με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, σε κάνει να επικεντρώνεσαι στα εργασιακά και στα οικονομικά σου. Πλέον, ξεκινά για εσένα μία περίοδος όπου επιδιώκεις να δείξεις στην κοινωνία τι πραγματικά μπορείς να καταφέρεις. Πρόσεξε μη δράσεις φιλάργυρα, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι σταθερή, αποτρέποντας την λήψη σωστών αποφάσεων.

προβλεψεισ-ζωδιων-21-1
Προβλέψεις ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, από σήμερα Κυριακή ξεκινά μία απίστευτη περίοδος για εσένα, χάρη στην είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο, συνοδευόμενος από την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Η πνευματική σου διαύγεια είναι άριστη, συνεπώς βρίσκεσαι στην κατάλληλη κατάσταση για να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις. Η συμβουλή της ημέρας είναι να καταπιαστείς μόνο με όσα πραγματικά έχουν σημασία, αφού διαχέεις την ενέργεια σε τόσο πολλούς τομείς. Έτσι, υπάρχει κίνδυνος να μην τελειώσεις όλα τα πράγματα με τα οποία έχεις καταπιαστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, Κυριακή σήμερα, όμως εσύ ξεκινάς μία περίοδο πλήρους μετάλλαξης, χάρη στον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου και την Σελήνη από τους Διδύμους. Υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες προσκολλάσαι και υπεραναλύεις το παρελθόν. Αυτό για εσένα έχει το θετικό ότι εντοπίζεις τα λάθη σου και μαθαίνεις από αυτά. Το αρνητικό που προκύπτει είναι ο περιττός προβληματισμός σου αναφορικά με το τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα στο παρελθόν. Ρίξ’ το στη δράση και θα… στανιάρεις!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, μπορεί να ξεκινά μία προκλητική, σχετικά, περίοδος για εσένα, εξαιτίας του Πλούτωνα που εισέρχεται στον Υδροχόο. Νιώθεις ότι όσοι σε περιβάλλουν θέλουν κάτι από εσένα και προσπαθούν να σε ελέγξουν. Βέβαια, γίνεσαι κι εσύ λιγάκι πιο φιλόδοξος. Η Κυριακή, τουλάχιστον, με την Σελήνη στους Διδύμους, σου προσφέρει έναν διπλωματικό τρόπο επικοινωνίας, οπότε θέτεις έξυπνα τα όριά σου, ελαττώνοντας τυχόν δυσαρέσκειες από ή προς το πρόσωπό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, Κυριακή σήμερα με Σελήνη στους Διδύμους και την είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Οι πιέσεις από τα αισθηματικά και την οικογένεια έληξαν, αλλά η καθημερινότητά σου τις διαδέχεται… Μάλλον αξίζει τον κόπο, αφού η δική σου προσοχή γυρίζει γύρω από τα επαγγελματικά σου και την κοινωνική σου καταξίωση. Πρόκειται να καταφέρεις πάρα πολλά στο συγκεκριμένο πεδίο και είναι καλή στιγμή να οργανώσεις τα μελλοντικά σου βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, η Κυριακή έφτασε με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο και την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων να σχηματίζουν ένα ‘μεγάλο τρίγωνο’ με το δικό σου! Με απλά λόγια, σχεδόν παθητικά ελκύεις ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Παράλληλα, τυγχάνει να βρίσκεσαι συνεχώς την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος για να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που σου προσφέρει το σήμερα! Το μυαλό σου κόβει σαν ξυράφι κι επινοείς απίστευτα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο ξεκίνησε, σήμερα Κυριακή και νιώθεις τις υποχρεώσεις από το σπίτι και την οικογένεια να σε πιέζουν. Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων δεν σε διευκολύνει ιδιαίτερα. Αντίθετα, αυξάνει τις εσωτερικές σου ανασφάλειες. Έχεις μία τάση να ξεθάβεις ‘περσινά ξινά σταφύλια’, προκαλώντας εντάσεις που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Μαζί, φοβάσαι ότι κάποιος συγγενής αποτελεί τον λόγο που κάποια σχέδιά σου έχουν παγώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, συνδυαστικά με την Σελήνη απέναντί σου, στους Διδύμους, εκτιμάται πως θα λειτουργήσουν ευεργετικά! Η Κυριακή αποτελεί την έναρξη μίας πολλά υποσχόμενης περιόδου αμφότερα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Γνωρίζεις τα κατάλληλα πρόσωπα που σε κινητοποιούν να τα δώσεις όλα στη δουλειά σου, ενώ τα ερωτικά ειδύλλια δεν λείπουν από το τοπίο! Η διαίσθησή σου είναι δυνατή και κατανοείς εύκολα τις πραγματικές προθέσεις των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, έφυγε ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου και προχώρησε στον Υδροχόο, σήμερα Κυριακή. Αυτό ‘μεταφράζεται’ ως το τέλος μίας δύσκολης περιόδου προσωπικών κρίσεων και την έναρξη μίας νέας, πολλά υποσχόμενης για τα οικονομικά σου. Είσαι πολύ παρατηρητικός και καταφέρνεις να εντοπίσεις καινούριες πηγές εσόδων. Μάλιστα, είναι μία άριστη στιγμή να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία, ώστε να ξεπεράσεις τις πληγές που σου προκάλεσε το παρελθόν, κατά τα τελευταία χρόνια. Η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να ολοκληρώσεις κάθε υποχρέωσή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, μία ημέρα σταθμός για σένα γιατί ο Πλούτωνας ξεκινά το ταξίδι του στο δικό σου ζώδιο και έχει ένα σωρό βλέψεις κι απαιτήσεις από εσένα, από σήμερα Κυριακή. Ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα κληθείς να αλλάξεις ολοκληρωτικά , γιατί οι απαιτήσεις από το εξωτερικό σου περιβάλλον μεταβάλλονται. Οφείλεις να προσαρμοστείς ανάλογα. Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σου φτιάχνει τη διάθεση και χαρίζει πολλαπλές ευκαιρίες ανανέωσης κι ενασχόλησης με την οικογένειά σου ή με ένα χόμπι που σε ανανεώνει.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, σήμερα η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο σου προκαλεί κάποιες ανασφάλειες, καθώς και μία εμμονή με το παρελθόν. Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων κάνει την κατάσταση ακόμη πιο έντονη. Η συμβουλή της ημέρας για εσένα είναι η επικέντρωση στο παρόν. Σε διαφορετική περίπτωση θα χαλάσεις τη διάθεσή σου, χωρίς σοβαρό λόγο. Το σύμπαν σε καλεί να κάνεις μία ενδοσκόπηση, επαναξιολογώντας τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή σου.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share