Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Πάθος, ίντριγκα και παρασκήνιο για Καρκίνους και 3 Ζώδια: «Κασσάνδρα» η Αθηνά Βαγενά ενόψει εβδομάδας 22-28/1 (Video)

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις (22-28/1) από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

16 Ιανουαρίου 2024 23:46
Πάθος, ίντριγκα και παρασκήνιο για Καρκίνους και 3 Ζώδια: «Κασσάνδρα» η Αθηνά Βαγενά ενόψει εβδομάδας 22-28/1 (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάθος, ίντριγκα και παρασκήνιο για Καρκίνους και 3 Ζώδια "κρύβει" η εβδομάδα 22-28/1 σύμφωνα με την έμπειρη αστρολόγο Αθηνά Βαγενά. Ενώ, αναταραχή έχουμε για Ζυγούς, Σκορπιούς και 2 Ζώδια με τον αστρολόγο Χρίστο Ντούβλη να "θερίζει" ενόψει της εβδομάδας 22-28/1.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις (22-28/1) από την Αθηνά Βαγενά για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πάθος, ίντριγκα, παρασκήνιο, οριστικά κλεισίματα κύκλων και μάχες εξουσίας αλλά και συμφερόντων δίνονται την εβδομάδα 22-28 Ιανουαρίου 2024, με την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς, να διεγείρει τόσο την υπερβολή, όσο και τα αρνητικά ένστικτα καθώς και τις τάσεις κυριαρχίας. Μαζί δεν λείπουν οι κόντρες, οι αντιδικίες και οι έντονοι διαξιφισμοί! Δες αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου στο βίντεο της Αθηνάς Βαγενά!

«Χρυσωρυχείο» από Γιώργο Ματσάγγο (22-18/1): Η Πανσέληνος του Λύκου φέρνει έρωτες και χρήμα σε Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

«Χρυσωρυχείο» προβλέπει ο Γιώργος Ματσάγγος για την εβδομάδα (22-28/1) καθώς η Πανσέληνος του Λύκου φέρνει έρωτες και χρήμα σε Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια.

Η εβδομάδα από τις 22 μέχρι τις 28 Ιανουαρίου φιλοξενεί την πρώτη Πανσέληνο του 2024 και μια σειρά από θεαματικές όψεις που φέρνουν απρόσμενες εξελίξεις!! Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Η ερωτική Αφροδίτη περνά στις 23 του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, για να καταρρίψει για άλλη μια φορά τον μύθο περί ψυχρότητας του συγκεκριμένου ζωδίου. Έρχεται σαν φως, σαν φωτιά μέσα στο παγωμένο τοπίο, για να ξυπνήσει πόθους και συναισθήματα, να αναγεννήσει καρμικούς έρωτες, να ζεστάνει τις καρδιές με την φλόγα της αγάπης.

Η Πανσέληνος που ακολουθεί στις 25/1 ονομάζεται και Πανσέληνος του Λύκου. Πολλοί θα πίστευαν ότι πρόκειται για τους λύκους που αλυχτούν στα παγωμένα τοπία, για την εύρεση τροφής. Ωστόσο η «φωνή» του λύκου είναι το κάλεσμα στον έρωτα. Είναι η φωνή της αγάπης, της συντροφικότητας.

Δείτε το βίντεο

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share