Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Γκιλοτίνα» εξόδων από την Άντα Λεούση: Τρύπιες τσέπες για Παρθένους και 2 Ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

15 Ιανουαρίου 2024 08:48
«Γκιλοτίνα» εξόδων από την Άντα Λεούση: Τρύπιες τσέπες για Παρθένους και 2 Ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Γκιλοτίνα» εξόδων από την Άντα Λεούση με την έμπειρη αστρολόγο να έχει άσχημα μαντάτα για Παρθένους και 2 Ζώδια κάνοντας λόγο για τρύπιες τσέπες. Επίσης, ο Γιώργος Ματσάγγος κάνει λόγο για κοσμοϊστορικές αλλαγές και να προειδοποιεί Καρκίνους και 4 Ζώδια ενόψει της νέας εβδομάδας (15-21/1).

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά. Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προτιμήστε το διάλογο με το σύντροφο και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας. Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες.

ΛΕΩΝ

Εφόσον οι συνθήκες ευνοούν προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Αφιερώστε την ημέρα σε ασχολίες που δε θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσεγγίστε αυτούς που θέλετε να σας βοηθήσουν με θετική σκέψη. Προτιμήστε να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας, αντί να ρισκάρετε σε παράτολμες επενδύσεις.

Προβλέψεις από την Άντα Λεούση για όλα τα ζωδια

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε, γιατί θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε αν το μετανιώσετε. Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τη συμπεριφορά κάποιων που σας ενοχλούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις, ώστε να βελτιώσετε αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που τελευταία έχουν υποστεί φθορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευκαιρία που ζητούσατε για να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε θα σας δοθεί, αλλά προσέξτε να μη το παρακάνετε και περάσετε από την εργατικότητα στο στάδιο της τεμπελιάς ή της αναβλητικότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του.

ΙΧΘΥΣ

Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας βγάλουν από το φαύλο κύκλο που αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share