Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Καιάδας» από την Άση Μπήλιου: Οικονομικό "μαστίγωμα" για Καρκίνους και 2 Ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

14 Ιανουαρίου 2024 07:27
«Καιάδας» από την Άση Μπήλιου: Οικονομικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Καιάδας» από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστρολόγο να έχει άσχημα μαντάτα για τους Καρκίνους και 2 ακόμη ζώδια προειδοποιώντας για οικονομικό "μαστίγωμα". Παράλληλα, ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις και πρόσφορο έδαφος για καθοριστικές κινήσεις σε επαγγελματικά και ερωτικά, είναι σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Το πρωί του Σαββάτου η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοώντας τις σχέσεις μας, τη διάθεση μας και την κοινωνικότητα μας. Είναι το ιδανικό πρωινό Σαββάτου αν δεν εργάζεστε για μια βόλτα για ψώνια ή απλώς για καφέ και κουβεντούλα με τους φίλους σας. Η επόμενη όψη της Σελήνη έρχεται με περισσότερες πιθανότητες εκπλήξεων αλλά και ανατροπών.

Ενδεχομένως να έχουμε και μια αναταραχή και σε μετεωρολογικό επίπεδο με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό από το μεσημέρι. Αυτή θα είναι και η τελευταία όψη της Σελήνης από τον Υδροχόο, καθώς στις 11:59 π.μ. θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 05:29 το πρωί που θα προχωρήσει στους Ιχθύς.

Η σύνοδος με τον Κρόνο προσδίδει στη μέρα ένα πιο βαρύ ίσως αίσθημα ευθύνης και μολονότι είναι μέρα αργίας μπορεί να μας βασανίζουν κάποια θέματα που σχετίζονται με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας. Πιο ευχάριστες οι επόμενες όψεις τις απογευματινές ώρες καθώς θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία και τον Άρη.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Την Κυριακή όμως έχουμε και την είσοδο του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας και των καθημερινών μας δοσοληψιών, στον Αιγόκερω.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω, καθώς τον Δεκέμβριο είχε γυρίσει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο. Από τώρα μέχρι τις 20/01 που θα ολοκληρώσει και την περίοδο της σκιάς της ανάδρομης πορείας του μπορεί να επανέλθουν ζητήματα που αντιμετωπίσαμε τον Δεκέμβριο στο προσκήνιο για να δοθούν και οι τελικές λύσεις. Ο Ερμής στον Αιγόκερω προάγει την πρακτικότητα στη σκέψη και τις λογικές προσεγγίσεις. Μπορεί βέβαια με την επιρροή του να... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share