Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024

Σμάρω Σωτηράκη: Αγγελιοφόρος χρημάρων ο Ερμής - Χρήματα με την σέσουλα γι' αυτά τα 3 ζώδια!

Η Σμαρώ Σωτηράκη προειδοποιεί!

9 Ιανουαρίου 2024 08:03
Σμάρω Σωτηράκη: Αγγελιοφόρος χρημάρων ο Ερμής - Χρήματα με την σέσουλα γι' αυτά τα 3 ζώδια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 09 Ιανουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Κίνδυνος για παρεξηγήσεις

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία όψη που θα φέρει διαστρεβλώσεις, παραποιήσεις και παρεξηγήσεις. Η αντίληψη δεν θα είναι σφαιρική, προσοχή στη διαίσθηση θα είναι παραπλανητική και θα οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Σε θέματα οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αγοροπωλησίες και τα ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση και παραπληροφόρηση, ίσως κάποιοι να παραποιήσουν τα λεγόμενα προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, διεκπεραιώσεις, τακτοποιήσεις, θα χρειαστεί να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις κυρίως στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να βγουν από την ονειροπόληση και να εντοπίσουν την πραγματική όψη των καταστάσεων.

Σμάρω Σωτηράκη: Αγγελιοφόρος χρημάρων ο Ερμής - Χρήματα με την σέσουλα γι' αυτά τα 3 ζώδια!

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα φέρει δυσκολία στην εκδήλωση των συναισθημάτων, ίσως να υπάρξει άμυνα, μυστικοπάθεια, απομόνωση. Οι κλειστοί χαρακτήρες θα θελήσουν να αποστασιοποιηθούν, καλό θα είναι να μη δώσουν έκταση στην εσωστρέφεια. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για να δοθούν λύσεις σε θέματα που δημιουργούν προβληματισμό και απογοήτευση.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα δώσει την ευκαιρία να γίνουν συζητήσεις, ωστόσο ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής. Ενδεχομένως κάποιοι να νιώσουν πως δεν μπορούν να τους κατανοήσουν και να τους αφουγκραστούν, ίσως να εμφανιστούν συναισθηματικά κενά. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις, οι διαθέσεις θα πρέπει να είναι συγκαταβατικές.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share