Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Τύχη βουνό από την Λίτσα Πατέρα: «Ουρανοκατέβατα» χρήματα γι' αυτά τα 4 ζώδια

Απογειώνονται οικονομικά σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα

4 Ιανουαρίου 2024 13:15
Τύχη βουνό από την Λίτσα Πατέρα: «Ουρανοκατέβατα» χρήματα γι' αυτά τα 4 ζώδια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα - Λίτσα Πατέρα: Για ημέρες με πολλά και παράλληλα γεγονότα που έρχονται μπερδεμένα στην καθημερινότητα μας, έκανε λόγο την Πέμπτη η Λίτσα Πατέρα, στην έναρξη της ενότητας με τις αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όπως επεσήμανε η αστρολόγος, «μεγάλοι έρωτες και πλούσια δράση από τις κυβερνήσεις θα δούμε τις επόμενες ημέρες, μαζί με πολλά γεγονότα, με λάθη και με εξαπατήσεις».

«Όλα αυτά μαζί, μπερδεμένα… να δούμε τι θα γίνει», σχολίασε δηκτικά η αστρολόγος.

Αμέσως μετά, η Λίτσα Πατέρα, έχοντας στο πλευρό της την Φωτεινή Πετρογιάννη, αναφέρθηκε στις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο.

Διαβάστε με την ευκαιρία κι αυτό: Φοβερά νέα από την Βίκυ Παγιατάκη - Βουτάνε στο χρήμα Κριοί, Ταύροι κι άλλα 6 ζώδια

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» στο παρακάτω βίντεο

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα το 2024.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, μία δυναμική Πέμπτη έρχεται με τον Άρη στον Αιγόκερω και τη Σελήνη στο Ζυγό. Είναι ο,τι καλύτερο για να ξεκινήσεις συνεργασίες και να αρπάξεις από τα μαλλιά τις επαγγελματικές ευκαιρίες που εμφανίζονται. Ενδεχομένως να υπάρξει μία μικρή ‘κόντρα’ στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου και το σύμπαν σε ‘δοκιμάζει’, με στόχο να εξισορροπήσεις κάθε τομέα της ζωής σου. Οι γνωριμίες δεν λείπουν από το προσκήνιο, αμφότερα αισθηματικής κι εργασιακής φύσεως.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ζυγού, σε κάνει να επικεντρώνεσαι στη ρουτίνα, όμως ο Άρης, πλέον, από τον Αιγόκερω, αυξάνει την αισιοδοξία και την εσωτερική σου δύναμη. Όχι μόνο προλαβαίνεις να ολοκληρώσεις κάθε υποχρέωσή σου, αλλά μαζί κατορθώνεις να βρεις τρόπους να τις κάνεις πιο ευχάριστες! Η Πέμπτη σου είναι αξιοζήλευτη, ακριβώς επειδή είσαι ασυνήθιστα παραγωγικός και ταυτόχρονα περνάς ωραία! Το να διαβάσεις ένα βιβλίο σήμερα, είναι πολύ καλή ιδέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Ζυγού και τον Άρη στον Αιγόκερω η λίμπιντό σου εκτοξεύεται στα ύψη και σημειώνεις ένα σωρό ερωτικές κατακτήσεις! Είσαι δημιουργικός και τολμηρός. Αυτό σε βοηθά και στο επαγγελματικό σου κομμάτι, ωθώντας σε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να ολοκληρώσεις οτιδήποτε ξεκίνησες. Με την οικογένειά σου οι σχέσεις αναθερμαίνονται κι επικρατεί ευχάριστο κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο σου για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Καρκίνε, μπορεί να δέχεται λίγες πιέσεις, λόγω του Άρη στον Αιγόκερω, στην μορφή υπερέντασης. Για έναν άγνωστο λόγο ελκύεις ανθρώπους που… ‘σου σπάνε τα νεύρα’! Από την άλλη, εξωτερικοί παράγοντες, στους οποίους δεν μπορείς να ασκήσεις καμία επιρροή, σε αναγκάζουν να δραστηριοποιηθείς κατάλληλα και να επιτύχεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ. Η Σελήνη στο Ζυγό σε κάνει λιγάκι πιο εσωστρεφή, μα ταυτόχρονα πιο συγκεντρωμένο.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου, Λέοντα, σήμερα ο Άρης στον Αιγόκερω αυξάνει τις καθημερινές σου ασχολίες. Έχεις πολλή ενέργεια και η Πέμπτη σε ευνοεί να ξεκινήσεις γυμναστική. Οτιδήποτε ενδυναμώνει τις σωματικές σου αντοχές είναι ευπρόσδεκτο! Παράλληλα, η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού αυξάνει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Θέλεις και μπορείς να συναντήσεις κόσμο, να κάνεις συζητήσεις για οποιοδήποτε θέμα σε ενδιαφέρει, ενώ μπορείς να μάθεις κρίσιμες πληροφορίες σχετικές με μία δραστηριότητα που σκοπεύεις να ξεκινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σελήνη στο Ζυγό και τον Άρη στον Αιγόκερω σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Παρθένε ξεκινάς την ημέρα σου τονωμένος κι έτοιμος να φλερτάρεις! Έχεις τη διάθεση να εξισορροπήσεις τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σου, διαμοιράζοντας ‘δίκαια’ το χρόνο σου. Τα οικονομικά σου ενδεχομένως να σε ανησυχούν λιγάκι, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρεις κάποιο ρίσκο με σκοπό να τα ενδυναμώσεις! Προτίμησε πιο ασφαλείς μεθόδους, χωρίς να θυσιάσεις μέρος της δημιουργικότητάς σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη η μέρα σου χαρακτηρίζεται από πάθος κι ευχάριστες εντάσεις, χάρη στον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω και την Σελήνη από το δικό σου. Ενδεχομένως να υπάρχει ένας εσωτερικός εκνευρισμός στην προσπάθειά σου να εξισορροπήσεις τις δικές σου επιθυμίες και τις ανάγκες του σπιτιού σου. Κάποια οικογενειακά πρόσωπα διαφωνούν μαζί σου και σημειώνονται εντάσεις, αλλά το θετικό είναι πως σε κινητοποιούν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Ζυγού, προτιμάς να περάσεις χρόνο μοναχούλης, αποφεύγοντας τα προβλήματα του έξω κόσμου. Η Πέμπτη αποτελεί μία αντίφαση για εσένα, διότι ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω σε ενεργοποιεί κι αναγκάζει να γίνεις, τελικά, εξωστρεφής. Η καλύτερη απόφαση για την ψυχική σου ηρεμία, επομένως, είναι να γίνεις καλός ακροατής των άλλων, αφήνοντας στην άκρη τις εσωτερικές σου σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Τοξότη, με τον Άρη στον Αιγόκερω, συνιστάται να βάλεις φρένο στα έξοδά σου! Αισθάνεσαι δυνατός, αισιόδοξος, αλλά αυτό σε ωθεί σε περιττές αγορές. Η ημέρα είναι άριστη για να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, καθώς και να διεκδικήσεις χρήματα που σου ανήκουν, μα δεν σου έχουν επιστραφεί. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού αυξάνει της εξωστρέφειά σου και σε κάνει περισσότερο δημοφιλή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, Πέμπτη με Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και μαζί τον Άρη να επισκέπτεται το δικό σου! Αν μου πεις πως δεν αισθάνεσαι τρομερά δυνατός, αισιόδοξος και ικανός να τα καταφέρεις, δεν θα σε πιστέψω! Το πλανητικό τοπίο είναι με το μέρος σου. Πιθανότατα να αισθάνεσαι υπερένταση και να παρατηρήσεις αψιμαχίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά διαθέτεις τα εφόδια και την αποφασιστικότητα για να διεκδικήσεις έναν έρωτα ή μία τεράστια επαγγελματική ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Υδροχόε με μία υπέροχη Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, το Ζυγό και μαζί τον Άρη στον Αιγόκερω, εσύ γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Μαθαίνεις από τα λάθη σου, αναστοχάζεσαι και παρατηρείς τον κόσμο γύρω σου. Είναι η απόλυτη στιγμή όπου επικεντρώνεσαι στις βαθύτερες ανάγκες σου, αλλά η τάση σου να υπεραναλύεις και να προσκολλάσαι στο παρελθόν σου κατεβάζει τη διάθεση. Βρες την εσωτερική σου ισορροπία και η ημέρα θα κυλήσει τέλεια.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα Πέμπτη με Άρη στον Αιγόκερω, προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι θα αφιερώσεις πολύ χρόνο κι ενέργεια στα φιλαράκια σου. Κανονίζοντας μία έξοδο ανανεώνεσαι και κάνεις ακόμη περισσότερες επαφές. Διακρίνεσαι από δυναμισμό, εξωστρέφεια και ταυτόχρονα ωριμότητα. Αυτά τα στοιχεία αυξάνουν εμφανώς τη δημοτικότητά σου και η πλειοψηφία όσων γνωρίζεις στρέφεται προς εσένα για ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σου προκαλεί λίγες ανασφάλειες, όμως σε βοηθά να επιλύσεις κάποιους οικονομικούς προβληματισμούς σου.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share