Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Τρομερά νέα από την Λίτσα Πατέρα: Ο Άρης πάει στον Αιγόκερω και φέρνει χρήμα και έρωτα και για τα 12 ζώδια!

Η Λίτσα Πατέρα μοιράζει χρήμα

3 Ιανουαρίου 2024 13:33
Τρομερά νέα από την Λίτσα Πατέρα: Ο Άρης πάει στον Αιγόκερω και φέρνει χρήμα και έρωτα και για τα 12 ζώδια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Εξαιρετικά είναι τα νέα που μας φέρνει η Λίτσα Πατέρα, καθώς ο Άρης πάει στον Αιγόκερω και κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και για τα 12 ζώδια.

“Η Αφροδιτη την Πρωτοχρονιά βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Κρόνο και αυτός ήταν ο λόγος που έγιναν τόσα δυσάρεστα” ανέφερε ξεκινώντας η Λίτσα Πατέρα.

“Ας περιμένουμε κάτι καλό αυτό τον καιρό” είπε ακόμη η αστρολόγος και είπε ότι πολλά ζόρια θα ξεπεραστούν.

"Προσοχή σε εξαπατήσεις", αλλά και... "ώρα για δράση" συμβούλεψε ακόμη.

Δείτε επίσης: Χρυσάφι για Ζυγούς κι άλλα 3 ζώδια: Εξαιρετικά νέα από την Βίκυ Παγιατάκη

Αμέσως μετά, η Λίτσα Πατέρα, έχοντας στο πλευρό της την Φωτεινή Πετρογιάννη, αναφέρθηκε στις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο.

Παρακολουθήστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή «Το Πρωινό», στο παρακάτω βίντεο:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα το 2024.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και κατά το βραδάκι που συναντά με εξάγωνο την Αφροδίτη, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης και νέων σχέσεων. Πέρα από το ότι είσαι πιο σοφός και ψύχραιμος, η Σελήνη από απέναντί σου σε βοηθά να καταλάβεις τους άλλους και σε καθιστά πρόθυμο να βρεις κοινό έδαφος με τα άτομα που είναι στην σκοπιά του ενδιαφέροντος σου. Έτσι, στη δουλειά γίνεσαι πιο αποτελεσματικός, μα και δημοφιλής. Αντίστοιχα, στα προσωπικά σου έχεις όλη την καλή διάθεση να εξυγιάνεις τις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ζυγού σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη σου προσφέρει ευκαιρίες στα οικονομικά και τα εργασιακά. Ενδεχομένως να απαιτηθεί να κάνεις αρκετές προσωπικές θυσίες για να εκμεταλλευτείς κάθε δυνατότητα που σου χαρίζει η ημέρα. Η Τετάρτη ενεργοποιεί μερικές από τις ανασφάλειές σου, αυξάνοντας τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Γι’ αυτό αγχώνεσαι και σου φαίνονται όλα ‘βουνό’. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις όσα εφόδια ήδη διαθέτεις στο μέγιστο βαθμό, για να καταφέρεις το σκοπό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Δίδυμε! Η Σελήνη από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Ζυγού, συναντά κατά το βράδυ με με θετική όψη την Αφροδίτη από τον Τοξότη, απέναντί σου και τα ερωτικά σου παίρνουν τα πάνω τους! Έχεις παιδάκια; Πέρασε τέλεια μαζί τους, παίξτε κι ανανεωθείτε! Αναζητάς τον έρωτα; Φλέρταρε, διεκδίκησε και κοινωνικοποιήσου. Είσαι δεσμευμένος; Περάστε χρόνο μαζί κι επικοινωνήστε σε βάθος. Είσαι καλλιτέχνης; Σήμερα κατεβάζεις απίστευτες ιδέες. Υλοποίησέ τις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκι μου, σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη, σου προσφέρουν τη δυνατότητα για μία νέα εργασιακή ευκαιρία . Πέρα από αυτό, διαθέτεις την απαραίτητη σωματική ενέργεια ώστε να τελειώσεις τις δουλειές του σπιτιού που άφησες στην μέση κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Σε απορροφούν οι ρουτινιάρικες υποχρεώσεις σου, όμως η διάθεσή σου παραμένει καλή. Έχεις, μαζί και την ανάγκη να περάσεις χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς, άρα το να μείνεις σπίτι σου χαρίζει αυτή τη δυνατότητα.

ΛΕΩΝ

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε μου Λέοντα για σένα σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη από το Ζυγό να κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Είναι άριστη ημέρα για τα ερωτικά και γενικώς για τα προσωπικά σου. Ένας έρωτας σε περιμένει, αρκεί να επικοινωνήσεις με κόσμο διαδικτυακά ή στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, έχεις μία παραπάνω έφεση στη δημιουργικότητα και τις πρωτοποριακές ιδέες. Φρόντισε να τις καταγράψεις, προκειμένου να τις υλοποιήσεις με την πρώτη ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σελήνη στο Ζυγό σήμερα Τετάρτη και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε ξεκινάς την ημέρα σου επικεντρωμένος στον υλικό κόσμο. Το καλύτερο από όλα είναι το εξάγωνό της με την Αφροδίτη από τον Τοξότη που σου προσφέρει δυνατότητες οικονομικής άνθισης, καθώς και μία αίσθηση ασφάλειας. Η ανανέωση του ακινήτου που διαθέτεις είτε προς εκμετάλλευση, είτε της κύριας κατοικίας σου παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία. Ως αποτέλεσμα, ανεβαίνει η διάθεσή σου, αλλά και τα κέρδη σου!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη η μέρα σου χαρακτηρίζεται από συχνή κι έντονη επικοινωνία, χάρη στην Σελήνη που από το δικό σου ζώδιο ‘βλέπει’ με εξάγωνο την Αφροδίτη από τον Τοξότη. Κάνεις μικρές μετακινήσεις, συναντάς κόσμο για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους, ακούς νέα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και πολλά καλά ακόμη! Μπορείς να διαπραγματευτείς έξυπνα όσα θέλεις να ζητήσεις από τους άλλους, εφόσον η γοητεία και οι διπλωματικές ικανότητες βρίσκονται στα ύψη!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ζυγού και μάλιστα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με την υλική και ψυχική σου ασφάλεια. Επεξηγηματικά, προσπαθείς να βελτιώσεις την ψυχολογική σου κατάσταση και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Το καλύτερο είναι πως δεν παραμένεις προσκολλημένος σε αυτό και συνδυαστικά επιδιώκεις να βελτιώσεις και τα οικονομικά σου, θεωρώντας πως θα εξασφαλίσεις έτσι ένα πιο σταθερό μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Τοξότη, κορυφώνεται το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού και Αφροδίτης από το δικό σου. Έτσι, έχεις μία φοβερά θετική ημέρα όπου ανανεώνεσαι μέσα – έξω, κοινωνικοποιείσαι, πραγματοποιείς στόχους και προσέχεις την εμφάνισή σου. Μία αλλαγή στο look σου θα ήταν πολύ καλή ιδέα και οι πιθανότητες επιτυχίας της είναι… στα ουράνια! Μαζί, ευνοείσαι στα αισθηματικά και τα οικονομικά, μέσα από τη διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, Τετάρτη με το εξάγωνο Σελήνης και Αφροδίτης από τα ζώδια του Ζυγού και του Τοξότη, αντίστοιχα, θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς επαγγελματικές επιτυχίες. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και η εξωστρέφειά σου σε ωθεί να αναζητήσεις υποστήριξη από επιτυχημένους ανθρώπους που θα σε κατευθύνουν κατάλληλα. Η λίμπιντο σου, επίσης είναι ανεβασμένη και δεν σου επιτρέπει να επικεντρωθείς στο 100% μόνο στο κομμάτι των εργασιακών. Βρες την ισορροπία και στα δύο για να έχεις τέλεια μέρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Υδροχόε το εξάγωνο Αφροδίτης και Σελήνης στα ζώδια του Τοξότη και του Ζυγού, αντίστοιχα, είναι η αιτία για την οποία αισθάνεσαι δυνατός. Θέλεις να βιώσεις καινούριες εμπειρίες, να μάθεις πράγματα και γενικώς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αυτό είναι χαρακτηριστικό που διαθέτεις έτσι κι αλλιώς, οπότε σήμερα αισθάνεσαι σα να βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου. Βλέπεις τα φιλαράκια σου, φιλοσοφείς, συνεργάζεσαι στη δουλειά ευχάριστα και ο χρόνος κυλάει.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα Τετάρτη με εξάγωνο Αφροδίτης/Σελήνης στα ζώδια του Ζυγού και του Τοξότη, οπότε προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι θα το ρίξεις στη δουλειά! Σου δίνω κάθε δίκιο, επειδή είναι ‘αμαρτία’ να μην εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη πλανητική εύνοια. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να σημειώσεις πρόοδο, όπως στρεφόμενος προς τις γνωριμίες σου ή εμβαθύνοντας τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο που εργάζεσαι. Παρατηρείται μία μικρή ανασφάλεια στα οικονομικά σου, η οποία αντιμετωπίζεται.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share