Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024

24ωρος Γολγοθάς για Διδύμους, Παρθένους και 2 Ζώδια: Ομιχλώδες τοπίο από την Άση Μπήλιου

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

2 Ιανουαρίου 2024 07:27
24ωρος Γολγοθάς για Διδύμους, Παρθένους και 2 Ζώδια: Ομιχλώδες τοπίο από την Άση Μπήλιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

24ωρος Γολγοθάς για Διδύμους, Παρθένους και 2 Ζώδια με την έμπειρη αστρολόγο Άση Μπήλιου να βλέπει ένα ομιχλώδες τοπίο για σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ της μηνιαίες προβλέψεις από την Αθηνά Βαγενά για όλα τα ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά από ένα διάστημα 20 και πλέον ημερών που δημιούργησε αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία, στις επαφές, στις δοσοληψίες, χάος στις μετακινήσεις, αλλά και σημαντικές καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια μας.

Βέβαια για να πάρει την ταχύτητα που χρειάζεται και να αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα, θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη που θα έχει ξεπεράσει και το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα. Να θυμίσω ότι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι το τρίτο στη σειρά.

Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στη διάρκεια της Πανσελήνου στις 27/11, η δεύτερη στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου στις 27/12 και η τρίτη και τελευταία θα είναι στις 09/01. Η όψη αυτή δημιουργεί ένα πιο ομιχλώδες τοπίο και τα πράγματα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Σαφώς πιο πολύ επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου. Όπως και να έχει όμως, σίγουρα η ορθή πορεία του θα μας επιτρέψει να συνεννοηθούμε καλύτερα.

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο σχηματίζοντας ως επί το πλείστον απαιτητικές όψεις: ένα τετράγωνο με τον Ερμή και αμέσως μετά αντίθεση με τον Ποσειδώνα, κάνοντας... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share