Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

48ωρος λαχνός για Παρθένους και 3 Ζώδια: ΤΖΑΚ ΠΟΤ από την Άση Μπήλιου

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

30 Δεκεμβρίου 2023 07:36
48ωρος λαχνός για Παρθένους και 3 Ζώδια: ΤΖΑΚ ΠΟΤ από την Άση Μπήλιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

48ωρος λαχνός για Παρθένους και 3 Ζώδια με την έμπειρη αστρολόγο Άση Μπήλιου να έχει ευχάριστα μαντάτα και κάνει λόγο για ΤΖΑΚ ΠΟΤ το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2023. Παράλληλα, ο Κώστας Λεφάκης αναλύει τις αστρολογικές εξελίξεις της πρώτης εβδομάδας του νέου έτους και εφιστά την προσοχή σε 5 ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της χρονιάς έχει φανταστική ενέργεια από αστρολογική άποψη και ιδιαίτερα το Σάββατο με τη Σελήνη στον Λέοντα έχει μια ιδιαίτερη εξωστρέφεια, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη, επιτρέποντας μας να εκφράσουμε με τον τρόπο που επιθυμούμε τις σκέψεις μας, αλλά και να κάνουμε τις βόλτες μας, τα ψώνια μας, να έρθουμε σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Την Κυριακή τα ξημερώματα ο Δίας έπειτα από ένα τετράμηνο που βρισκόταν σε χειμερία νάρκη, καθώς από τις αρχές Σεπτεμβρίου είχε γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, επιστρέφει στην ορθή του πορεία σκορπίζοντας χαμόγελα για την καινούρια χρονιά που θα εισβάλλει το βράδυ της Κυριακής.

Η Σελήνη θα σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Άρη το πρωί της Κυριακής, μια θετική όψη τριγώνου που μας ανεφοδιάζει με θάρρος, ισχυρή θέληση, επιθυμία, αλλά και ζωτικότητα και δυναμικότητα. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στον Λέοντα στις 07:18 και θα περάσει στην Παρθένο στις 13:53 το μεσημέρι.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Από την Παρθένο οι πρώτες όψεις της θα είναι κάπως πιο ενοχλητικές, καθώς θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Κρόνο, αλλά ευτυχώς η πρώτη της όψη στην αλλαγή της χρονιάς θα είναι μια από τις πιο θετικές όψεις που θα μπορούσε να σχηματίσει: ένα τρίγωνο με τον Δία που μας δίνει... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share