Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Έρωτας με την πρώτη ματιά για 3 ζώδια: «Άγιος Βασίλης» με δώρα η Χριστίνα Στεργίου

Ερωτικές προβλέψεις από την Χριστίνα Στεργίου

21 Δεκεμβρίου 2023 10:47
Έρωτας με την πρώτη ματιά για 3 ζώδια: «Άγιος Βασίλης» με δώρα η Χριστίνα Στεργίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χριστίνα Στεργίου ζώδια: Φοβερή εβδομάδα έρχεται, γεμάτη υπέροχες… και όχι τόσο, όψεις. Πρόκειται να ζήσουμε ερωτικά και παθιασμένα Χριστούγεννα κι αυτό φαίνεται ήδη από το τρίγωνο του Άρη με το Βόρειο Δεσμό, καθώς κι εκείνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα τη Δευτέρα στις 25 Δεκεμβρίου. Καρμικές γνωριμίες, έρωτες κι εξελίξεις έρχονται για τους Κριούς, τους Ταύρους, τους Τοξότες, τους Διδύμους τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου. Οι επανασυνδέσεις εξακολουθούν να παίζουν στο τραπέζι για τους Τοξότες, τους Λέοντες και τους Διδύμους, όμως δεν είναι απαραίτητα για καλό, εξαιτίας των σκληρών όψεων του ανάδρομου Ερμή.

Την Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου, όμως, το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα, φέρνει τους Τοξότες, τους Διδύμους, τους Παρθένους και τους Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου αντιμέτωπους με κάποιες παρεξηγήσεις ή ακούνε ψέματα. Την ίδια ημέρα, όμως, επωφελούνται οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου με το τρίγωνο μεταξύ Ηλίου και Δία, όπου η διάθεση και οι κατακτήσεις τους αυξάνονται! Παράλληλα, η κορύφωση της Πανσελήνου επηρεάζει θετικά τα αισθηματικά του Καρκίνου, του Ιχθύ και του Αιγόκερω του 1ου δεκαημέρου, βοηθώντας τους να κατανοήσουν τι θέλουν στον έρωτα, καθώς και ποιος πραγματικά αξίζει να είναι στο πλάι τους.

Έρωτας με την πρώτη ματιά για 3 ζώδια: «Άγιος Βασίλης» με δώρα η Χριστίνα Στεργίου

Χριστίνα Στεργίου: Εντάσεις γι' αυτά τα ζώδια

Οι εντάσεις για τους Τοξότες και τους Διδύμους του 3ου δεκαημέρου συνεχίζονται ως την Παρασκευή! Την Πέμπτη στις 28 Δεκεμβρίου, η σύνοδος Ερμή/Άρη τους επηρεάζει με νεύρα κι αντιπαραθέσεις. Αντίστοιχα, η Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου με το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα εντείνει ακόμη περισσότερο τις δυσκολίες. Μαζί τους, την ίδια ημέρα επηρεάζονται και οι Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου που έχουν την τάση να εξιδανικεύουν τις καταστάσεις που βιώνουν, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται όταν καταλαβαίνουν την αλήθεια.

Η 29η του Δεκέμβρη έχει και θετικές όψεις όπως το εξάγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα που χαρίζει παθιασμένες στιγμές στους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Μαζί, η Αφροδίτη κάνει πιο χαλαρή τη συλλογική μας διάθεση με την είσοδό της στον Τοξότη. Έτσι, από τα τέλη της εβδομάδας κι έπειτα, σταματάει το δράμα και ξεκινά ο πειραματισμός και η εξερεύνηση, κυρίως για τους Τοξότες, τους Διδύμους και τους Λέοντες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις της Χριστίνας Στεργίου για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά στον oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share