Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Κραχ» από την Άση Μπήλιου: Κάνουν φτερά τα λεφτά για Ταύρους, Τοξότες και 2 ακόμη ζώδια!

Οικονομικές δυσκολίες πριν τα Χριστούγεννα

18 Δεκεμβρίου 2023 21:36
«Κραχ» από την Άση Μπήλιου: Κάνουν φτερά τα λεφτά για Ταύρους, Τοξότες και 2 ακόμη ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια - Άση Μπήλιου: Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά μέσα στον Δεκέμβριο, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά και οι δυο πλανήτες είναι φαινομενικά ανάδρομοι. Το νόημα αυτής της όψης έχει να κάνει με αναθεωρήσεις.

Άση Μπήλιου: Τι φέρνει η νέα εβδομάδα για τα 12 ζώδια

Ό,τι αποφασίσαμε στις αρχές Δεκεμβρίου και δεν έχει λειτουργήσει όπως θέλαμε, χρειάζεται να το ξαναδούμε στη λεπτομέρεια του και να κάνουμε αλλαγές και τροποποιήσεις. Παρόλα αυτά τις τελικές αποφάσεις θα πρέπει να τις αφήσουμε για τον Ιανουάριο, που οι δυο πλανήτες ορθόδρομοι πλέον θα ξανασυναντηθούν σε όψη τριγώνου.

Στις 21/12 η Αφροδίτη γίνεται πιο «ατίθαση» καθώς συναντά σε αντίθεση τον Ουρανό, δημιουργώντας ανατροπές στα οικονομικά μας, αλλά και απρόσμενες εξελίξεις στα αισθηματικά μας. Με κάποιο τρόπο φέρνει το απρόοπτο στη ζωή μας.

Στα συναισθηματικά μας θα υπάρξουν απρόσμενες αντιδράσεις σε σταθερές σχέσεις που νιώθουμε ότι πλέον «ασφυκτιούν». Η τάση να ελευθερωθούμε από ό,τι μας καταπιέζει μπορεί να μας κάνει αντιδραστικούς απέναντι στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας, δημιουργώντας ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ουρανός όμως φλερτάρει πάντα με το άγνωστο και με την ίδια ευκολία θα δημιουργήσει και κεραυνοβόλους έρωτες με αμφίβολη βέβαια διάρκεια, αφού δεν δίνει υποσχέσεις σταθερότητας. Με την ίδια αστάθεια θα εξελιχτούν και τα οικονομικά μας. Απρόσμενα έσοδα μπορούν προσωρινά να μας ανακουφίσουν, αλλά και έξοδα που προκύπτουν εντελώς ξαφνικά να μας αιφνιδιάσουν ρίχνοντας έξω τον προϋπολογισμό μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share