Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Χιονοστιβάδα» χρημάτων από την Άση Μπήλιου: Τύχη και γεμάτο πορτοφόλι για Λέοντες, Σκορπιούς και…

Οι προβλέψεις της αστρολόγου

15 Δεκεμβρίου 2023 21:54
«Χιονοστιβάδα» χρημάτων από την Άση Μπήλιου: Τύχη και γεμάτο πορτοφόλι για Λέοντες, Σκορπιούς και…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άση Μπήλιου - Ζώδια: Η παραπληροφόρηση θα είναι έντονη. Ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη θα ξεσκεπάζονται συμφέροντα και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σκάνδαλα. Αν υπάρχει ένας τομέας που μέσα στην επόμενη χρονιά θα έχει μεγάλες αλλαγές θα είναι σίγουρα αυτός των ΜΜΕ.

Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο, στις διεθνείς σχέσεις αλλά και σε ζητήματα θρησκείας και νόμων. Την ίδια μέρα ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και θα παραμείνει σε αυτή την κατάσταση μέχρι τις 02/01/2024, αλλά στον Αιγόκερω θα είναι ανάδρομος μόνο το διάστημα από 13/12 μέχρι τις 22/12.

Άση Μπήλιου: Τα ζώδια το επόμενο διάστημα

ζωδια-προβλεψεισ
Προβλέψεις ζωδίων

Οι «παρενέργειες» της ανάδρομης πορείας του είναι λίγο πολύ γνωστές, δηλαδή επιστροφές από το παρελθόν, παρεξηγήσεις, αναβολές, καθυστερήσεις, παλιότερες σχέσεις που σας θυμούνται ξαφνικά ή εντελώς τυχαία μπορεί να πέσετε πάνω τους, ή ακόμη αναθεώρηση σχέσεων και συνεργασιών όπου η τάση μας θα είναι να δούμε τα κακώς κείμενα τους.

Από τις 23/12 θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Τοξότη μέχρι την Πρωτοχρονιά και καλά θα κάνετε αν ταξιδεύετε για τις γιορτές να ελέγξετε εξονυχιστικά τις λεπτομέρειες των ταξιδιών, να είστε νωρίτερα σε αεροδρόμια, λιμάνια, κλπ., να τσεκάρετε ακόμη κρατήσεις που έχετε κάνει για το ρεβεγιόν για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως και φυσικά να ρίξετε μια τελευταία ματιά στο μεταφορικό σας μέσο αν ταξιδεύετε οδικώς. Ακόμη διαλέξτε προσεκτικά αυτούς που θα περάσετε μαζί τους τις γιορτές.

Στις 17/12 ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, κάνοντας δύσκολο να συγκεντρωθούμε σε απαιτητικές νοητικές εργασίες ή να έχουμε ξεκάθαρη κρίση. Μια μέρα δηλαδή που δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε, που το μυαλό χάνεται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, ενώ επικρατεί μια αίσθηση ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα.

Προσπαθήστε να μην επιβαρύνετε το πρόγραμμα σας με πολλή δουλειά κυρίως σε νοητικό επίπεδο και μην παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share