Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024

4 ζώδια βουλιάζουν στο χρήμα μέσα στις γιορτές: Τζακ ποτ από την Άση Μπήλιου!

Τυχερά Χριστούγεννα γι' αυτά τα ζώδια

14 Δεκεμβρίου 2023 22:00
4 ζώδια βουλιάζουν στο χρήμα μέσα στις γιορτές: Τζακ ποτ από την Άση Μπήλιου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια - Άση Μπήλιου: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την περίοδο των γιορτών;

Οι ημέρες των γιορτών είναι μια ανάσα μακριά και το αστρολογικό σκηνικό των ημερών επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και χαρούμενες στιγμές για ορισμένα ζώδια και ωροσκόπους. Πιο συγκεκριμένα, η ημέρα των Χριστουγέννων συμπίπτει με την πιο γλυκιά και ρομαντική όψη, αφού η Αφροδίτη από το παθιασμένο και ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, τον πλανήτη της συμπόνιας, της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης. Οι ημέρες γύρω από τα Χριστούγεννα είναι ιδανικές για να ρίξουμε τους τόνους και να επιδιώξουμε να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Οι εγωισμοί, οι διαμάχες και οι εντάσεις δεν χωράνε τώρα κάτω από αυτό το κλίμα. Είμαστε πρόθυμοι να μπούμε στη θέση του άλλου, να δείξουμε κατανόηση και να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία αν χρειαστεί. Οι σχέσεις τώρα θα βελτιωθούν και μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε μια επανασύνδεση ή να κάνετε μια γνωριμία που θα ζεστάνει την ψυχή σας και θα σας βοηθήσει να επουλώσετε τις πληγές σας. Η όψη αυτή μιλάει για ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά άνευ όρων, επομένως είναι ιδανικές ημέρες για εθελοντισμό και φιλανθρωπία. Μη διστάσετε λοιπόν να ανοίξετε την καρδιά σας και να ρίξετε τις άμυνες σας, ειδικά εάν ανήκετε στα υδάτινα ζώδια (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου.

4 ζώδια βουλιάζουν στο χρήμα μέσα στις γιορτές: Τζακ ποτ από την Άση Μπήλιου!

Στη συνέχεια, η νέα χρονιά θα μας καλωσορίσει με αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις τρίγωνου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Αιγόκερου, καθώς και με τον ορθόδρομο πλέον Δία από τον Ταύρο. Με την έναρξη της νέας χρονιάς θα νιώσουμε ότι ανοίγεται ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μας και μπορεί να έχουμε θετικές εξελίξεις σε κάποιο ζήτημα. Κάτω από αυτή την επιρροή θα ανακτήσουμε τη ζωντάνια, την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό μας. Θα έχουμε άπλετη τύχη, χαρά, απολαύσεις και μοναδικές ευκαιρίες για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θα βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούσαν και θα αποκαταστήσουμε τυχόν προβλήματα που υπήρχαν μέσα στις σχέσεις μας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο τις ημέρες αυτές για να ταξιδέψετε, να θέσετε νέους στόχους, να πάρετε ρίσκα και να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις, ειδικά αν ανήκετε στα γήινα ζώδια (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του πρώτου δεκαημέρου.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και με ποιο τρόπο.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share