Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ανοίγει το «ταμείο» η Άντα Λεούση: «Χρυσά» έσοδα για Ταύρους, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

11 Δεκεμβρίου 2023 10:18
Ανοίγει το «ταμείο» η Άντα Λεούση: «Χρυσά» έσοδα για Ταύρους, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (11/12) από την Άντα Λεούση. Ποιά ζώδια θα δουν γεμάτες τσέπες και ποιοί πρέπει να προσέχουν σε ερωτικά και εργασιακά ζητήματα; Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια θα κερδίσουν το Τζακποτ τον Δεκέμβριο.

ΚΡΙΟΣ

Αναθεωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητες που έχετε και προετοιμαστείτε για αλλαγές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκεφτείτε πως θα βρείτε περισσότερες πηγές εισοδημάτων και κάντε τη μέρα αποδοτική. Η απόφασή σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενισχύστε τους συνεταιρισμούς σας και ξαναβρείτε την οικονομική σας ισορροπία, παραμένοντας περιορισμένοι στα γνωστά οικονομικά επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι τόσες, σε σημείο να θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά να μη γνωρίζετε το πώς. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ

Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και το συναισθηματικό σας τομέα, όπου τώρα καλείστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με το σύντροφό σας ή όχι.

Ανοίγει το «ταμείο» η Άντα Λεούση: «Χρυσά» έσοδα για Ταύρους, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επειδή δεν υπάρχει ένας και μόνο προσδιορισμός που να περιγράφει την ευτυχία, προσέξτε το τι θα πείτε και που θα το πείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις αφού άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βλέπετε.

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολη και αρκετά άβολη η καθημερινότητά σας και καλό θα ήταν πριν πείτε ή υπογράψετε κάτι, να ελέγξετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως ηλεκτρισμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε προστριβές με τους στενούς σας συνεργάτες και αν θέλετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας κάντε το με ήπιο τρόπο και αφήστε κατά μέρους τις προστριβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καινούριο προσανατολισμό και καινούριες βάσεις στον εργασιακό σας χώρο, σας επιφυλάσσει η μέρα. Με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες θα ανοίξει η επαγγελματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και αξιοποιήστε σωστά τις πηγές σας. Μέχρι να ανακαλύψετε όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, μην δημιουργήσετε αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνήθως δεν είστε άνθρωποι του έχω αλλά του είμαι. Παρόλα αυτά κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για υλικές κατακτήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η πειθώ και η προσωπική σας γοητεία μπορούν να συμβάλλουν ιδιαίτερα, ώστε να καταφέρετε να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν, αλλά και να σας βοηθήσουν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share