Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

11 Δεκεμβρίου 2023 06:56
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου;
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη από τον Τοξότη, συνδυαστικά με το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης σου χαρίζουν όμορφες στιγμές. Αυτές αφορούν περισσότερο τα επαγγελματικά σου, όμως και τα αισθηματικά σου θα μπορούσαν να αποδώσουν αποτελέσματα μέσα από τη δική σου πρωτοβουλία. Έχεις ερωτικές επικοινωνίες, ενώ συγχρόνως το μυαλό σου διαχωρίζεται ανάμεσα σε επαγγελματικά και προσωπικά μέσα στην ημέρα. Εν τέλει, φαίνεται να τα καταφέρνεις περίφημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Τοξότη, μαζί με το ευεργετικό για εσένα εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης, σου χαρίζει όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την ανάγκη να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες, να βιώσεις περιπέτειες, να εξελιχθείς ως προσωπικότητα και όλο αυτό σε κάνει πιο λαμπερό. Βέβαιο είναι λοιπόν, η Δευτέρα να σου χαρίσει ευτυχισμένες στιγμές γεμάτες γνώση, αλλά και βαθιά ένωση με τους ανθρώπους που αγαπάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από τον Τοξότη και το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης είναι σίγουρο πως η Δευτέρα σε βρίσκει με άριστες διαθέσεις! Η επικέντρωσή σου σε τρίτα πρόσωπα σε βοηθά να έρθεις σε ουσιαστική και βαθιά επικοινωνία μαζί τους, ώστε να επιλυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος και να προχωρήσετε μαζί πιο δυναμικά. Είσαι πολύ δημιουργικός με παιχνιδιάρικη διάθεση, και μπορείς να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σύντροφο απολαμβάνοντας την ημέρα!

προβλεψεισ-ζωδιων-11-12
Προβλέψεις ζωδίων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο σου για σήμερα φίλε μου Καρκίνε, σου χαρίζει την δυνατότητα για νέες σχέσεις, έρωτες έως και οικονομικές συνεργασίες, χάρη στο εξάγωνο Ερμή - Αφροδίτης. Εκτός αυτού, η Δευτέρα με Σελήνη στον Τοξότη, δείχνει ότι οι εργασιακές σου συνθήκες και η γενικότερη καθημερινότητά σου είναι κάτι που σε απασχολεί έντονα. Καλό θα ήταν να προσέξεις πού στρέφεις την ενέργεια και το χρόνο σου, αφού τα πολύπλευρα ενδιαφέροντά σου θα σε αναλώσουν αρκετά. Μέσα από σωστό προγραμματισμό θα κατορθώσεις να τα προλάβεις όλα.

ΛΕΩΝ

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται σήμερα Δευτέρα φίλε μου Λέοντα, εφόσον το ζώδιό σου δέχεται εύνοια σε οικονομικά κι εργασιακά ζητήματα, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης. Οι θετικές προς εσένα όψεις, σού προσφέρουν ευκαιρίες εργασίας ή οικονομικής βοήθειας, ακόμη κι από τρίτα πρόσωπα. Συνιστάται να μελετήσεις προσεκτικά τους όρους μίας τυχόν νέας συνεργασίας. Βέβαια, η Σελήνη από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Τοξότη εξασφαλίζει ότι η διάθεσή σου θα είναι θετική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σελήνη στον Τοξότη σήμερα Δευτέρα και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε, μαζί με ένα εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, πολλαπλασιάζεις τα ενδιαφέροντά σου προς πολλές κατευθύνσεις. Και τα ερωτικά, μα και τα επαγγελματικά σου ζητήματα κάνουν αρκετή… ‘φασαρία’ στο μυαλό σου, αλλά το εκ γενετής ταλέντο σου να οργανώνεις και να προλαβαίνεις τα πάντα με άριστα αποτελέσματα θα σε βοηθήσει να τα πας περίφημα. Η ημέρα είναι καλή για να φλερτάρεις ή να αναζητήσεις την αποκάλυψη μίας κρίσιμης αλήθειας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα η μέρα σου χαρακτηρίζεται από ισορροπία, κάτι που επιθυμείς καθημερινά στη ζωή σου, λόγω του εξάγωνου μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης! Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού κι ο Ερμής σε εκείνο του Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι την ανάγκη για ασφάλεια και οικονομική σταθερότητα. Επίσης, δεν αποκλείεται να αναζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη ή να επικοινωνήσεις με ένα συγγενικό, μα σημαντικό άτομο. Σήμερα παίρνεις τον απόλυτο έλεγχο των εξόδων του σπιτιού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Τοξότη και το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ερμή, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με τον εαυτό σου, προσπαθώντας να επιλύσεις διάφορα ζητήματα επαγγελματικών ή προσωπικών. Προβλέπονται ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης, συμφωνιών, καθώς και μάθησης. Εφόσον, λοιπόν, σκοπεύεις να γίνεις καλός σε κάτι ή θέλεις να επιστρέψεις στα θρανία, η σημερινή ημέρα αποτελεί μία καλή επιλογή. Παράλληλα, συνιστάται να είσαι λιγάκι πιο προσεκτικός με τα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Τοξότη, κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή Αφροδίτης και η επιρροή του για σένα θα είναι εσωτερική. Αισθάνεσαι την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο από τον έξω κόσμο και να αφιερώσεις χρόνο στην ψυχολογία σου και την ψυχική σου ευεξία. Η διαίσθησή σου λειτουργεί άριστα και σε βοηθά να ερμηνεύσεις σωστά τα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν. Κάποιες κρυφές επαγγελματικές ενέργειες δεν αποκλείεται να διαδραματιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

προβλεψεισ-ζωδιων-11-12
Προβλέψεις ζωδίων

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα με το εξάγωνο Ερμή και Αφροδίτης και η μέρα σου είναι γεμάτη από επαφές, διασκέδαση, επικοινωνία, ενώ οι έρωτες δεν είναι απόντες! Έχεις απόλυτα δοσμένο το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική σου ζωή και στις παρέες σου. Αν και Δευτέρα, θέλεις να το ρίξεις έξω, αντί να εργαστείς σκληρά και πειθαρχημένα. Πάντως, η εξωστρέφειά σου θα αποτελέσει τον λόγο για τον οποίο κάνεις πολύ καλή εντύπωση σε επαγγελματικά και προσωπικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Δευτέρα αγαπητέ μου Υδροχόε το εξάγωνο Ερμή και Αφροδίτης θα σε ωθήσει να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα απογειώσουν την καριέρα σου. Αυτές αναμένεται να σου αυξήσουν δραματικά το φόρτο εργασίας σου, αλλά τουλάχιστον πρόκειται για εργασία ή συνεργασίες που θα σε βγάλουν από οικονομικά αδιέξοδα. Ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω δρα λίγο πιεστικά για την ψυχολογία σου, αναγκάζοντάς σε να επαναξιολογήσεις ενέργειες του παρελθόντος ή να επιθυμήσεις κάποια επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή και Αφροδίτης, προβλέπεται ότι είσαι λιγάκι παραπάνω εξαρτημένος από τη γνώμη τρίτων φίλε μου Ιχθύ. Ένας τομέας όπου δίνεις μεγάλη σημασία είναι εκείνος των προσωπικών ονείρων κι επιθυμιών. Μην ξεχνάς πως μέσα από την δικτύωση και τους ανθρώπους που έρχεσαι σε επαφή αναμένεται να παρουσιαστούν ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης. Θα μάθεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, θα ακούσεις ιστορίες άλλων ατόμων, με αποτέλεσμα να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share