Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Μέσα στο χρήμα το 2024 από Σμάρω Σωτηράκη: Απρόσμενα λεφτά και οικονομική ανάταση για 5 ζώδια

Τι μας φέρνει η νέα χρονιά;

10 Δεκεμβρίου 2023 12:06
Μέσα στο χρήμα το 2024 από Σμάρω Σωτηράκη: Απρόσμενα λεφτά και οικονομική ανάταση για 5 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα στο χρήμα προβλέπει το 2024 η Σμάρω Σωτηράκη, καθώς θα έρθουν απρόσμενα λεφτά και οικονομική ανάταση για 5 ζώδια.

Η γνωστή αστρολόγος ανέλυσε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια και διευκρίνισε ότι μερικά από αυτά θα έχουν την τύχη με το μέρος τους. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Δείτε το βίντεο

Έχουν έντονη ανασφάλεια: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που νιώθουν διαρκώς συναισθηματικά παραμελημένα

Ζώδια: Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται εξαιρετικά παραμελημένοι σε μια σχέση. Ο σύντροφός τους δεν τους κάνει να αισθάνονται ότι τους αγαπούν και τους φροντίζουν. Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένα. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η όψη Κρόνου - Ερμή.

Δίδυμοι

Όταν αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένοι, μπορεί να γίνουν ανήσυχοι, αναζητώντας επιβεβαίωση με μανία. Μπορεί να αισθάνονται ότι δεν εκτιμώνται και να παλεύουν με συναισθήματα συναισθηματικής αποστασιοποίησης.

Καρκίνος

Είναι ένα βαθιά συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο. Λαχταρούν συναισθηματική σύνδεση και ασφάλεια. Όταν αισθάνονται παραμελημένοι ή χωρίς υποστήριξη, μπορεί να πληγωθούν εύκολα και να αποσυρθούν στο προστατευτικό τους κέλυφος, νιώθοντας ότι δεν τους αγαπούν και τους περιφρονούν συναισθηματικά.

Έχουν έντονη ανασφάλεια: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που νιώθουν διαρκώς συναισθηματικά παραμελημένα

Παρθένος

Είναι γνωστοί για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και την αφοσίωσή τους στους άλλους. Ωστόσο, μπορούν επίσης να αισθάνονται παραμελημένοι όταν δεν ικανοποιούνται οι δικές τους συναισθηματικές ανάγκες. Μπορεί να εσωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και να γίνουν υπερβολικά επικριτικοί με τον εαυτό τους, οδηγώντας σε μια αίσθηση συναισθηματικής παραμέλησης.

Υδροχόος

Εκτιμούν την ανεξαρτησία και την πνευματική σύνδεση. Ωστόσο, μπορεί να αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένοι όταν δεν εκπληρώνεται η ανάγκη τους για συναισθηματική οικειότητα και κατανόηση. Μπορεί να αποσπαστούν συναισθηματικά και να αναζητήσουν παρηγοριά στις δικές τους σκέψεις και ιδέες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share