Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Τζακ ποτ για Καρκίνους, Λέοντες, Σκορπιούς κι άλλο 1: «Ξερνάει» χρήμα για 4 ζώδια η Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμαρώ Σωτηράκη προειδοποιεί!

9 Δεκεμβρίου 2023 13:36
Τζακ ποτ για Καρκίνους, Λέοντες, Σκορπιούς κι άλλο 1: «Ξερνάει» χρήμα για 4 ζώδια η Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 09 Δεκεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνη στον Σκορπιό: Στρατηγικές και μεθοδικές επιδιώξεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, ένστικτο, καχυποψία αλλά και μυστικοπάθεια. Οι κλειστοί χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν το βήμα να ανοιχτούν, καλό θα είναι να αποφύγουν την κοινωνική απομόνωση και την εσωστρέφεια.

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, θα δοθεί δυνατότητα για έναρξη νέας σχέσης. Τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, να αναθερμάνουν τα συναισθήματα, ίσως κάποιοι χαρακτήρες να βγάλουν στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά της προσωπικότητάς τους. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, θα υπάρξει δυνατότητα τακτοποίησης, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Τζακ ποτ για Καρκίνος, Λέοντες, Σκορπιούς κι άλλο 1: «Ξερνάει» χρήμα για 4 ζώδια η Σμάρω Σωτηράκη

Σμαρώ Σωτηράκη ζώδια: Η Σελίνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές αισθηματικής φύσης, ανάγκη θα εκδηλωθεί για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και στην αντίθεση της με τον Δία, ενδεχομένως να προκύψουν συμβάντα που θα δημιουργήσουν άγχος και προβληματισμό. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, ίσως κάποιοι χαρακτήρες να παγιδευτούν στις ανασφάλειες και να μην μπορέσουν να διατηρήσουν σε ισορροπία τις σκέψεις και τις αντιδράσεις τους.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ερμή θα υπάρξουν ανοίγματα για συζητήσεις και οι συναναστροφές. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά τις προηγούμενες ημέρες, οι συζητήσεις θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share