Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Χρυσό Σαββατοκύριακο γεμάτο φράγκα για Ζυγούς κι άλλα 3 ζώδια - Μας τρέχει στα ΑΤΜ η Λίτσα Πατέρα

Ευχάριστα νέα από την Λίτσα Πατέρα

8 Δεκεμβρίου 2023 22:09
Χρυσό Σαββατοκύριακο γεμάτο φράγκα για Ζυγούς κι άλλα 3 ζώδια - Μας τρέχει στα ΑΤΜ η Λίτσα Πατέρα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Ποια είναι τα τυχερά για τις επόμενες δύο μέρες σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα;

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα, αλλά και κακά, γνωστοποιώντας τα μέσω της της σελίδας της στο Instagram. Όπως φαίνεται, έρχεται «χρυσή» περιουσία σύμφωνα με την αστρολόγο, καθώς «σκάνε» λεφτά και άπλετη τύχη για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.

Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Ευνοϊκές συνθήκες για διαπραγματεύσεις

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, για αμοιβαιότητα και για συντροφικότητα. Στην άκρη μένει η πεισματική εναντίωση, στις συζητήσεις εφικτή θα είναι η συνεννόηση, ανάγκη θα είναι η αποδοχή και η κατανόηση. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, εργασιακές, οικογενειακές, τα συναισθήματα θα είναι θετικά και θα δώσουν την ώθηση για αναλυτικές συζητήσεις.

Λίτσα Πατέρα: Σε κοινωνικό επίπεδο θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές, θα γίνουν νέες γνωριμίες που θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε φιλικά, είτε αισθηματικά. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές και αυθόρμητες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις αλλά και τον τρόπο σκέψης.

Χρυσό Σαββατοκύριακο γεμάτο φράγκα για Ζυγούς κι άλλα 3 ζώδια - Μας τρέχει στα ΑΤΜ η Λίτσα Πατέρα

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, είναι μία θετική όψη, φέρνει δημιουργικά ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις γνωριμίες και την κοινωνική δικτύωση. Όσοι αναζητούν καινούρια εργασία θα πρέπει να οργανώσουν τις ενέργειές τους, να τρέξουν τα βήματά τους, θα γίνουν συζητήσεις που θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

Καινούργιες πόρτες θα ανοιχτούν, την εμφάνισή τους θα κάνουν νέες προοπτικές ικανές να οδηγήσουν σε βελτίωση. Μεθοδικός και ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση και η ανυπομονησία. Ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες συνεργασίες, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

Ζώδια σήμερα: Ακολουθούν αναλυτικά οι προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

Κριός - Ταύρος

Δίδυμος - Καρκίνος

Λέων - Παρθένος

Ζυγός - Σκορπιός

Τοξότης - Αιγόκερως

Υδροχόος - Ιχθύς

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share