Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης 11/12: Ψίθυροι Αγάπης για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τρία Ζώδια

Την Δευτέρα στις 11/12 αναμένονται μηνύματα και συναντήσεις που θα προσφέρουν χαμόγελα!

8 Δεκεμβρίου 2023 09:36
Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης 11/12: Ψίθυροι Αγάπης για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τρία Ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια-Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης 11/12: Η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού μία όψη που μας ωθεί να εκφραστούμε αυθόρμητα, δημιουργικά αλλά και να προχωρήσουμε σε αποφάσεις και σχέδια που αφορούν τα οικονομικά και τα αισθηματικά μας.

Λίγο πριν ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σχηματίζει την όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη και μας στηρίζεις σημαντικά για να μπορέσουμε εποικοδομητικές επικοινωνίες, να πούμε αυτά που αισθανόμαστε αλλά και να πραγματοποιήσουμε συναντήσεις ή και τηλεφωνήματα που θα προσφέρουν χαμόγελα. Η ιδέα της στιγμής αν γίνει πράξη μπορεί να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αναμένονται χαρούμενα ραντεβού, ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και ωραίες συναντήσεις που θα σκορπίσουν χαμόγελα σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους ,Καρκίνους, Σκορπιούς, και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Παράλληλα, δείτε εδώ ποια θαε είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας σύμφωνα με την Λίτσα Πετρίδη.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Φίλε μου μου Κριέ είναι μία εξαιρετική ευκαιρία ναι έχεις κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις επαγγελματικές που θα έχουν μία θετική έκβαση στα οικονομικά σου.

Αγαπητέ μου Ταύρε η ημέρα προδιαθέτει για ερωτικές συναντήσεις και όμορφα λόγια που θα σε βοηθήσουν να διαλευκάνεις και να λύσεις προβλήματα που είχες στα αισθηματικά σου. Μία αισθηματική πρόταση αναμένεται να είναι πολλά υποσχόμενη

Αγαπητέ μου Δίδυμε λίγο πριν ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος εσύ μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες εργασιακές και οικονομικές και να πάρεις μία σημαντική ανάσα.

Τα αισθηματικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο φίλε μου Καρκίνε και με το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη! Να αναμένεις μηνύματα, συναντήσεις, προτάσεις και προκλήσεις που θα σκορπίσουν τον ενθουσιασμό. Η δημιουργικότητά σου φτάνει στο πικ της.

Αγαπητό μου Λιοντάρι λίγο πριν γυρίσει ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος έχεις την ευκαιρία να κλείσεις τις τελευταίες εκκρεμότητες στα εργασιακά σου και να οργανώσεις τα μετέπειτα βήματά σου. Λαμβάνεις ικανοποίηση μέσω της εργασίας σου και συγκροτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμά σου. Ευνοούνται συζητήσεις με την οικογένεια για την οργάνωση των ημερών των Χριστουγέννων.

Μία συνάντηση αισθηματικής φύσεως αναμένεται να γεμίσετε την καρδιά σου με όμορφα συναισθήματα φίλε μου Παρθένε. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι αλλά και να ζητήσει συγνώμη αν αδίκησες άθελά σου ένα άτομο για το οποίο τρέφεις συναισθήματα.

Φίλοι μου Ζυγέ αυτή την ημέρα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις οικογενειακές και οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να λύσεις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί με τα πρόσωπα που αγαπάς. Συγκροτείς θέματα που αφορούν το σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους και νιώθεις πιο ανάλαφρος ψυχολογικά.

Μία μέρα γεμάτη ειδήσεις, προτάσεις, συναντήσεις αλλά και ευφάνταστές ιδέες που σε κάνουν ιδιαίτερα δημιουργικό φίλε μου Σκορπιέ. Αυτή την ημέρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα αφορούν τις ημέρες των γιορτών ενώ μία όμορφη επικοινωνία θα ακουστεί σαν Μελωδία στα αυτιά σου και θα σου προσφέρει συναισθηματική επιβεβαίωση.

Ψίθυροι Αγάπης για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τρία Ζώδια

Φίλε μου Τοξότη αυτή την ημέρα κάνεις κάποιες οικονομικές συζητήσεις, λαμβάνεις χρήματα τα οποία τα είχες εδώ και καιρό σαν χαμένα. Στα επαγγελματικά σου, οι προσπάθειες σου αποδίδουν ενώ οι δημιουργικές σου ιδέες θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο.

Αγαπητέ μου Αιγόκερε ο Ερμής λίγο πριν γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη σε προδιαθέτει να εκφραστείς, να πεις αυτά που αισθάνεσαι, να κοινωνικοποιηθείς, να συναντήσεις πρόσωπα αγαπημένα αλλά και να βάλεις μπροστά σχέδια και επιθυμίες που είχες αφήσει στη μέση.

Παρόλο που αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο που υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω σου φίλε μου Υδροχόε , το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να έχεις επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις που θα απογειώσουν την καριέρα σου.

Με το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με την Αφροδίτη από το Σκορπιό έχεις φίλε μου Ιχθύ όμορφες συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα και λαμβάνεις νέα και ειδήσεις που σε βάζουν σε κλίμα γιορτινό και σε διάθεση να ζήσεις νέες όμορφες περιπέτειες, σύμφωνα με το oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share