Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Μοιράζει» λεφτά η Άση Μπήλιου: Προβλέψεις για χρήματα και πλούτος για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Ποια ζώδια κερδίζουν σύφωνα με την έμπειρη αστρολόγο

8 Δεκεμβρίου 2023 08:01
«Μοιράζει» λεφτά η Άση Μπήλιου: Προβλέψεις για χρήματα και πλούτος για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, με την Άση Μπήλιου να «μοιράζει» λεφτά καθώς έρχονται χρήματα και πλούτος για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια. Παράλληλα «θύελλα» χρημάτων προβλέπει η Αθηνά Βαγενά για την εβδομάδα (11-17/12), καθώς έρχεται άφθονος πλούτος, αλλά και τύχη για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια.

Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο και είναι πολύ βοηθητική σε θέματα σπουδών, εξετάσεων, ταξιδιών, εξερεύνησης πολιτισμών και άλλων εθίμων και ηθών, επαγγελματικών και εμπορικών δοσοληψιών.

Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές (σπιτιού, αυτοκινήτου, τεχνολογικού εξοπλισμού).

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους μέσω μιας ιδέας ή ενός σχεδίου, αλλά θα είμαστε κι εμείς ευεπηρέαστοι. Κατά τα άλλα, η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ήλιο υπενθυμίζοντας μας ότι... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share