Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

«Χρυσό» 24ωρο από Άση Μπήλιου: Το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία φέρνει λεφτά σε Ταύρους και άλλα 2 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

7 Δεκεμβρίου 2023 21:23
«Χρυσό» 24ωρο από Άση Μπήλιου: Το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία φέρνει λεφτά σε Ταύρους και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» 24ωρο προβλέπει η Άση Μπήλιου, καθώς το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία φέρνει λεφτά σε Ταύρους και άλλα 2 ζώδια στις 8/12.

Ο Ερμής βρίσκεται στο πρακτικό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου και στις 08/12/2023 τα ξημερώματα θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου. Η επιρροή της όψης βέβαια πιάνει αρκετά πιο πριν και μετά από τη μέρα που θα είναι ακριβής. Μάλιστα πρόκειται για την πρώτη φορά που θα σχηματιστεί αυτό το τρίγωνο καθώς θα πραγματοποιηθούν ακόμη δυο. Το δεύτερο θα είναι στις 18/12/2023 όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και το τελευταίο στις 19/01/2024.

Το τρίγωνο αυτό θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις και επαφές με φίλους και παρέες που θα μας χαροποιήσουν. Είναι πολύ βοηθητικό επίσης σε συμφωνίες, ταξίδια, εμπορικές δοσοληψίες. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να βγούμε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες. Οι σχέσεις μας θα κυλήσουν αρμονικά και θα μπορέσουμε να εκφράσουμε τις σκέψεις μας με αμεσότητα και ειλικρίνεια και γενικώς να συνεννοηθούμε πιο εύκολα με τους ανθρώπους γύρω μας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Γνωριμίες και συνεργασίες που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν καλύτερες προοπτικές, ενώ θα έχουμε θετικές εξελίξεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή σχέδια που είχαμε αφήσει στη μέση.

Επιπλέον, θα συναντήσουμε σημαντικούς ανθρώπους, θα μας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσουμε τις ιδέες μας, αφού θα έχουμε την υποστήριξη και τη βοήθεια που θα χρειαστούμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το τρίγωνο αυτό ανανεώνει την πίστη στον εαυτό μας και μας βοηθάει να εντοπίσουμε ευκαιρίες εκεί που σε άλλη περίπτωση θα βλέπαμε μόνο εμπόδια και δυσκολίες. Να θυμάστε λοιπόν ότι αυτή η θετική προσέγγιση των καταστάσεων θα μας βοηθήσει να βρούμε πιο εύκολα λύσεις σε προβλήματα και να ατενίσουμε το μέλλον με μια πιο αισιόδοξη ματιά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share