Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Λεφτά μέχρι τις... κάλτσες φέρνει η Σμάρω Σωτηράκη: 4 ζώδια που θα κολυμπήσουν στο χρήμα

Τι μας περιμένει;

7 Δεκεμβρίου 2023 08:35
Λεφτά μέχρι τις... κάλτσες φέρνει η Σμάρω Σωτηράκη: 4 ζώδια που θα κολυμπήσουν στο χρήμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 07 Δεκεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο: Τυχερά ανοίγματα για προσεγγίσεις και επιδιώξεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, διπλωματία, ενσυναίσθηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συναντήσεις οικογενειακές και κοινωνικές, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να βελτιωθούν οι σχέσεις και να αναθερμανθούν τα αισθήματα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα πάνω σε μία νέα βάση.

Η συγκαταβατικότητα και η ανάγκη για ισορροπία θα δώσουν την ώθηση για αμοιβαίες υποχωρήσεις, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν αβεβαιότητα. Στον οικονομικό τομέα έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση των χρημάτων, προσοχή στις σπατάλες και στις αγορές ενθουσιασμού ή καλλωπισμού.

Σε ρόλο Άγιο Βασίλη η Σμαρώ Σωτηράκη: 4 ζώδια που θα κολυμπήσουν στο χρήμα

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή θα υπάρξουν διαφωνίες και εκνευρισμοί, ίσως κάποιοι να εκδηλώσουν τη δυσανασχέτηση τους με τρόπο έντονο, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις, τα ξεσπάσματα και οι παρορμητικές εναντιώσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην τόνωση της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης.

Η δυναμικότητα σε συνδυασμό με τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα δώσει την ώθηση να γίνουν αυθόρμητες και ουσιαστικές προσεγγίσεις. Αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι μεθοδικά και όχι βιαστικά ή παρορμητικά.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά εδώ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share