Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Εβδομάδα «χρυσού» από Μπέλλα Κυδωνάκη (11-17/12): Λεφτά και πλούτη για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

6 Δεκεμβρίου 2023 17:29
Εβδομάδα «χρυσού» από Μπέλλα Κυδωνάκη (11-17/12): Λεφτά και πλούτη για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εβδομάδα «χρυσού» προβλέπει η Μπέλλα Κυδωνάκη για την εβδομάδα (11-17/12), καθώς έρχονται λεφτά και πλούτη για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια.

Η εβδομάδα αυτή είναι καυτή και συγκλονιστική και θα φέρει πολλές νέες αλλαγές στην ζωή μας! Στις 12 Δεκεμβρίου θα έχουμε την νέα Σελήνη στον Τοξότη , σε ένα φλογερό ζώδιο, που επιζητά την αλήθεια και αποζητά να βάλει σωστούς στόχους. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι τα ζώδια της Φωτιάς τέλη δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Λόγω του ότι υπάρχει και ο Άρης στον Τοξότη που πυροδοτεί τις καταστάσεις και δημιουργεί κάποιες δυσκολίες στον μεταβλητό σταυρό σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς.

Ένα άλλο γεγονός που θα φέρει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία μας κυρίως είναι ο Ερμής που θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω.

Θα βοηθήσει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια της Γης του πρώτου δεκαημέρου αλλά και του Νερού, μπορούν να επανεξετάσουν κάποιες αποφάσεις και να αλλάξουν τον τρόπο που θα κινηθούν απο εδώ και πέρα!

Δείτε το βίντεο

Γονείς από...κούνια: Αυτά τα 4 ζώδια είναι γεννημένα για να κάνουν οικογένεια

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι γονείς από...κούνια. Και τι εννοούμε με αυτό; Ότι γεννήθηκαν για να κάνουν οικογένεια. Ποια είναι τα 4 ζώδια που είναι εξπέρ στο μεγάλωμα παιδιών;

Η ανατροφή ενός παιδιού είναι μια εξαιρετικά σύνθετη υπόθεση.

Σύμφωνα με την αστρολογία, τα ζώδια που διαθέτουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας γονιός ώστε να το κάνει καλά, είναι τα εξής:

Αιγόκερως

Από τη φύση τους οι Αιγόκεροι φέρουν μία ανεξαρτησία και μία υπευθυνότητα που κρίνονται πολύ χρήσιμα και απαραίτητα εφόδια για να μεγαλώσεις σωστά έναν άνθρωπο. Είναι επίσης το ζώδιο που θέτει ρεαλιστικούς στόχους και πλάνα και ξέρει να διαχειρίζεται άτομα και καταστάσεις (δεν είναι τυχαίο ότι οι Αιγόκεροι κατέχουν κατεξοχήν διευθυντικές θέσεις). Σε βάζουν σε πρόγραμμα οι Αιγόκεροι.

Καρκίνος

Παρά το γεγονός ότι ένας Καρκίνος μπορεί να σου βγάλει την πίστη σαν σύντροφος, ως κηδεμόνας δεν πιάνεται. Ναι, κι όμως. Οι Καρκίνοι έχουν αυτό το διδακτικό πολύ έντονα, κι αγαπάνε ιδιαίτερα την οικογένειά τους. Θα νοιαστούν για τα προβλήματα των δικών τους ανθρώπων και θα σταθούν με ιδιαίτερη κατανόηση, χωρίς να κατακρίνουν στ’ αλήθεια (παρόλο που θα παίζουν τον δάσκαλο). Ο Καρκίνος είναι επίσης κλασικός σπιτόγατος κι αυτό είναι καλό όταν έχεις μικρά παιδιά.

ζώδια και οικογένεια

Δίδυμος

Εύστροφοι και φιλομαθείς, οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί στον λόγο και στο πνεύμα, στοιχεία που κληροδοτούν και στα παιδιά τους. Οι Δίδυμοι φέρνουν τα παιδιά τους σε επαφή με ποικίλες νέες εμπειρίες, ειδικά με όσες έχουν να κάνουν με τη διανόηση. Το παιδί ενός Διδύμου θα επισκέπτεται συχνά τη βιβλιοθήκη, τα μουσεία και τον ζωολογικό κήπο.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα και άτομα που θέλουν πάντα να μαθαίνουν και να εξερευνούν νέα πράγματα. Το πάθος τους αυτό το μεταφέρουν και στα παιδιά τους, προτείνοντάς τους διαρκώς να δοκιμάσουν κάτι νέο ή να επισκεφθούν καινούργια μέρη. Έχουν, επίσης, πολλή ενέργεια, οπότε μπορούν να συμβαδίσουν τόσο με τα υπερκινητικά πιτσιρίκια όσο και με τους δραστήριους έφηβους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share