Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

«Χρυσοχέρα» Αγγελική Μανουσάκη: Όλο το χρήμα και η τύχη στα πόδια Ζυγών και 2 ακόμη ζωδίων!

Οι προβλέψεις της αστρολόγου

6 Δεκεμβρίου 2023 14:21
«Χρυσοχέρα» Αγγελική Μανουσάκη: Όλο το χρήμα και η τύχη στα πόδια Ζυγών και 2 ακόμη ζωδίων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη για τα 12 ζώδια. Ποιοί θα δουν τύχη στα οικονομικά τους τις επόμενες ημέρες και για ποιούς έρχεται επαγγελματική επιτυχία; Ζυγοί και 2 ακόμη εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου Με την ευκαιρία, δείτε ποια ζώδια θα χωρίσουν το 2024.

Αγγελική Μανουσάκη: Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου

«Χρυσή» εβδομάδα μετά από καιρό: Επιτέλους 5 τυχερά Ζώδια θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν με χρήματα

Ζώδια προβλέψεις: Η εβδομάδα 4-10 Δεκεμβρίου θα είναι μια καλή ευκαιρία για να μπούμε επιτέλους σε γιορτινό κλίμα. Το 2023 δοκίμασε ποικιλοτρόπως τις αντοχές μας και επιτέλους έφτασε η ώρα για πιο όμορφες ημέρες σύμφωνα με την Αθηνά Βαγενά.

Ζώδια προβλέψεις: Τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα
Ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να «παινέψουμε» λίγο τον εαυτό μας για όλα όσα καταφέραμε μέσα σε αυτή την χρονιά, άλλωστε το αστρολογικό σκηνικό μας επιφυλάσσει πιο όμορφες ημέρες.

Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλάζοντας τις διαθέσεις και τις επιθυμίες μας. Η Αφροδίτη σε αυτή την θέση είναι αδύναμη, δυσκολεύεται να χαρίσει απλόχερα τις ευεργεσίες της, που είναι κατά κύριο λόγω η ισορροπία και η αρμονία η συναισθηματική και η υλική. Η Αφροδίτη δημιουργεί πιο αχόρταγες και πλεονεκτικές διαθέσεις, με λίγα λόγια τα θέλουμε όλα από πολύ προκειμένου να νιώσουμε ασφαλείς και σίγουροι! Στον έρωτα δεν θα λείψουν τα έντονα πάθη, αλλά και η ζήλειες, οι διεκδικήσεις και η τάση για έλεγχο. Παρά τ’ αύτα, τα ζώδια που θα ευεργετηθούν ιδιαίτερα στα αισθηματικά τους είναι οι Ταύροι – Σκορπιοί – Καρκίνοι – Αιγόκεροι, ενώ στα οικονομικά τους αρκετά κερδισμένοι θα είναι αυτή την περίοδο οι Κριοί και οι Ζυγοί!

Δείτε ακόμα: Σκορπιοί, Υδροχόοι κι άλλα 2 ζώδια στήνονται στα ΑΤΜ: Τρελό χρήμα φέρνει η Βίκυ Παγιατάκη

Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σχηματίζει την Τετάρτη στις 6/12 αλλά και την Κυριακή στις 10/12 δύο σημαντικές αστρολογικές όψεις που δίνουν σημαντικές ευκαιρίες. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, προσφέρει δέσμευση, σταθερότητα, ανταμοιβή και δικαίωση στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου! Η Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή μας βοηθά να το ρίξουμε έξω, να κάνουμε τις υπερβολές μας, να φλερτάρουμε δίχως όρια, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε χωρίς μέτρο τις λιχουδιές των Χριστουγέννων αλλά και να σκορπίσουμε ότι χρήμα έχουμε στο πορτοφόλι μας… Αυτή η τάση θα είναι πιο έντονη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Μία ακόμα ευεργετική όψη, έρχεται για να δώσει την ευκαιρία για «τυχερές» συναντήσεις, ευχάριστες προτάσεις, χαρούμενα νέα, ενδιαφέρουσες γνωριμίες… Το τρίγωνο Ερμή – Δία αναμένεται να φέρει όλες αυτές τις όμορφες συνθήκες κατά την διάρκεια της Παρασκευής σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share