Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

3 ζώδια φουλάρουν με χρήμα: Η Λίτσα Πατέρα έχει εξαιρετικά νέα για Ζυγούς κι άλλα 2

Η Λίτσα Πατέρα φέρνει ευχάριστα!

6 Δεκεμβρίου 2023 13:32
3 ζώδια φουλάρουν με χρήμα: Η Λίτσα Πατέρα έχει εξαιρετικά νέα για Ζυγούς κι άλλα 2
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα - Λίτσα Πατέρα: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας σύμφωνα με την έμπειρη αστρολόγο;

Λίτσα Πατέρα: Τα ζώδια σήμερα 06 Δεκεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Λίτσα Πατέρα: Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε ορθόδρομη πορεία: Ευχάριστες συναντήσεις, επανασυνδέσεις

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι 1 Ιουλίου του 2024, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, κατανόηση, ενσυναίσθηση, δεν θα λείψουν οι ενέργειες αλληλεγγύης. Εφικτή θα είναι η συναισθηματική και εσωτερική ισορροπία, οι σκέψεις θα είναι θετικές και οι διαθέσεις συγκαταβατικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή.

Διαβάστε ακόμα: Λίτσα Πατέρα για νέα Σελήvη στους Διδύμoυς: Γυpίζει ο «τροχός» σε έρwτα-χρήμα γι’ αυτά τα 3 Ζώδια

3 ζώδια φουλάρουν με χρήμα: Η Λίτσα Πατέρα έχει εξαιρετικά νέα για Ζυγούς κι άλλα 2

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει συναισθηματική ωριμότητα, οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν σε ένα σοβαρό και σταθερό επίπεδο. Σε θέματα οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποιήσεις, τα βήματα θα είναι μεθοδικά και όχι παρορμητικά.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, διπλωματία, συγκαταβατικότητα. Στις σχέσεις θα εκδηλωθεί ανάγκη για αμοιβαιότητα και συντροφικότητα. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να εκδηλωθούν, να συζητήσουν ανοιχτά και να λύσουν ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, εργασιακές, λύνονται οι παρεξηγήσεις, θα τακτοποιηθούν υποθέσεις που πάγωναν τις σχέσεις και τις επαφές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ίσως κάποιοι να νιώσουν πώς καταπιέζονται από κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες, προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα καταφέρουν να τονώσουν τις σχέσεις και τις επαφές.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share