Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος 2023 by MagicF’Ariel!

Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

5 Δεκεμβρίου 2023 08:09
Τα Ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος 2023 by MagicF’Ariel!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε και πάλι Δεκέμβρης, αγαπημένος μήνας, φέρνει τα Χριστούγεννα, φέρνει το παραμύθι, γινόμαστε και εμείς παιδιά και θέλουμε το ένα και το άλλο, ονειρευόμαστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά.

Όσο οι μέρες περνούν, τα τραγούδια στο ραδιόφωνο είναι γιορτινά, χαρωπά, κάποια σίγουρα προκαλούν το συναίσθημα της νοσταλγίας, πόσες αναμνήσεις εμφανίζονται ξαφνικά στο μυαλό και στη καρδιά μας;

Ο φετινός Δεκέμβρης είναι ιδιαίτερος, όπως και κάθε χρόνο! Ο Δίας και ο Ουρανός βρίσκονται στον Ταύρο, είναι ακόμα ανάδρομοι, κοντοζυγώνουν οι μέρες που θα πάψουν να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, έχουν να μας αποκαλύψουν κάτι τελευταίο. Τα Χριστούγεννα είναι μέρες που οι οικογένειες ανταμώνουν, θυμούνται ιστορίες από τα παλιά, τα παιδιά αγωνιούν για το δώρο του Αι Βασίλη, τα σπίτια μοσχομυρίζουν λιχουδιές. Έτσι μεγαλώσαμε εμείς οι σύγχρονοι 40άρηδες!

Φέτος λοιπόν, θα νοσταλγήσουμε το σπίτι, την οικογενειακή θαλπωρή, τα δώρα κάτω από το δέντρο, ταπεινά, λιτά, όμορφα, αγάπη και χαμόγελα να υπάρχουν και τι στον κόσμο όλο; Κάποιοι εκεί έξω έχουν ακόμα τις ευκαιρίες τους, κάποιοι τις έχασαν, σε κάθε περίπτωση, μήπως εμείς οι πιο μεγάλοι, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες; Νέες στιγμές. Νέες αναμνήσεις! Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι θαυματουργό!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέχεια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share