Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Λεωφόρος τύχης για 3 ζώδια: Τρέχουν στα ΑΤΜ για χρήμα Καρκίνοι κι άλλοι 2 σύμφωνα με την Σμάρω Σωτηράκη

Ευχάριστα νέα από τη Σμάρω Σωτηράκη

5 Δεκεμβρίου 2023 08:01
Λεωφόρος τύχης για 3 ζώδια: Τρέχουν στα ΑΤΜ για χρήμα Καρκίνοι κι άλλοι 2 σύμφωνα με την Σμάρω Σωτηράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμάρω Σωτήρακη: Τα ζώδια σήμερα 05 Δεκεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Αισιόδοξες σκέψεις, θετικές αλλαγές

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, διεκπεραιώσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για οργάνωση, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές και σκεπτόμενες. Σε θέματα οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί, θα υπάρχει δυνατότητα να μπει ένα πρόγραμμα εξόφλησης.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα προκύψουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, οι κλειστοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν την απομόνωση και την εσωστρέφεια. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν το άνοιγμα να συζητήσουν για το μέλλον της σχέσης τους, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα έχουν την προοπτική να τηρηθούν.

 Λεωφόρος τύχης για 3 ζώδια: Τρέχουν στα ΑΤΜ για χρήμα Καρκίνοι κι άλλοι 2

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, ίσως να υπάρξει συναισθηματική αστάθεια και νευρικότητα. Η εσωτερική ένταση ενδεχομένως να οδηγήσει σε υπερβολές και λάθη, δύσκολο θα είναι να διατηρηθεί η συναισθηματική ισορροπία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να προκύψουν δυσκολίες και εμπόδια, ωστόσο, αν οι προσπάθειες είναι μεθοδικές οι αντιξοότητες θα είναι προσπελάσιμες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι ενέργειες που θα γίνουν θα είναι αυθόρμητες και θα στοχεύουν στη θετική αλλαγή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφοροποίηση, τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση να αλλάξουν καταστάσεις που δημιουργούν αρνητισμό και δυσανασχέτηση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share