Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

6 ημερομηνίες «χρυσάφι» για όλα τα ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο από την Σμάρω Σωτηράκη (Video)

Αναλυτικά οι προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

4 Δεκεμβρίου 2023 23:24
6 ημερομηνίες «χρυσάφι» για όλα τα ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο από την Σμάρω Σωτηράκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια 2024: Eτήσιες αστρολογικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο ζωδίου, ετήσιο ωροσκόπιο. Η Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα μας φέρει αυτή η νέα χρονιά! Παράλληλα, ο καταξιωμένος αστρολόγος, Χρήστος Άρχος, δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις για μέχρι και το τέλος του 2023.

Η νέα χρονιά στιγματίζεται από την μεγάλη είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου, μας αλλάζει τον τρόπο σκέψης, αλλάζει τις ιδεολογίες μας και όλη την κοσμοθεωρία μας.

Φέρνει μια νέα εποχή στην τεχνολογία και στα επιτεύγματα και πιθανό αυτά που βλέπαμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας να τα δούμε να συμβαίνουν. Επηρεάζει τις πρώτες 3 μέρες των ζωδίων ή τις 2 πρώτες μοίρες στον ωροσκόπο ή άλλων σημαντικών πλανητών.

Ο Δίας θα είναι μέχρις τις 26 Μάη στον Ταύρο και ο Κρόνος στους Ιχθύς. Τον Φεβρουάριο είναι μια καλή συγκυρία που όλοι οι πλανήτες θα είναι σε ορθή πορεία βοηθά να τρέξουν τα πράγματα αρκετά. Έχουμε επίσης την σύνοδο του Βόρειου Δεσμού με τον Χείρωνα όπου μας δίνει μια θεραπευτική δυνατότητα να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις που είχαμε βιώσει.

Προς το τέλος του μήνα θα έχουμε τον Δία να συναντά τον Ουρανό αλλά και στην συνέχεια να κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα εκείνο το διάστημα μπορούν να υπάρχει μια σχετική ανάκαμψη στην οικονομία. Οι εκλείψεις της χρονιάς ξεκινούν με την πρώτη στις 25 Μαρτίου Σεληνιακή στην 5μοίρα του Ζυγού φέρνοντας αναθεωρήσεις σχέσεων.

Στις 8 Απριλίου θα έχουμε την έκλειψη Ηλίου στον Κριό, μια έντονη έκλειψη που θα φέρει πολύ εγωισμό και ανταγωνισμό. 1 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την έκλειψη της Σελήνης στους Ιχθείς, λόγω του ότι θα συναντήσει και τον Ποσειδώνα, θα φέρει απρόοπτα και όχι θετικά γεγονότα σε ότι αφορά το υδάτινο στοιχείο και σε προσωπικό επίπεδο θα φέρει απογοητεύσεις. Ενώ στις 2 Οκτωβρίου έχουμε την έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, μας βάζει σε διαδικασία να δούμε αν τα θέλω μας συνάδουν με τις πραγματικές επιθυμίες μας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share