Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» ο Κώστας Λεφάκης - Χρηματικές και ερωτικές αναποδιές για Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου

3 Δεκεμβρίου 2023 15:43
Ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» ο Κώστας Λεφάκης - Χρηματικές και ερωτικές αναποδιές για Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Με την Αφροδίτη να είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα κυλά η σημερινή ημέρα (3/12), σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη. Η νέα όψη σηματοδοτεί πρόσκαιρη δοκιμασία στις ερωτικές σχέσεις και στα οικονομικά για Ταύρους και 4 ακόμα ζώδα. Με την ευκαιρία, δέιτε ποιά ζώδια θα ευνοηθούν οικονομικά αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Το συναίσθημα και η διαίσθησή σας βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα σήμερα. Πράγματα και πρόσωπα που κάποτε αδιαφορούσατε για αυτά θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία σας για διασκέδαση με όλες τις μορφές θα είναι κάπως έντονη και αν όχι συχνά θα σας κάνει να παραμελείτε εσκεμμένα τις καθημερινές υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συγγενείς ή άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας βοηθούν ή είναι διατεθειμένα να βοηθήσουν αν τους το ζητήσετε. Αυτές τις ημέρες θα μοιραστείτε ιδέες και σχέδια με κάποιους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχή, παράλογα, δυνατά ή αντιμαχόμενα συναισθήματα μαζί με μια τάση για αυθόρμητες ενέργειες και πράξεις θα κυριαρχήσουν τον τρόπο ζωής σας αυτές τις πρώτες μέρες του μήνα.

ΛΕΩΝ

Δυσαρέσκεια για κάποια άτομα, η οποία πολλές φορές θα εκδηλώνεται με την μορφή ζήλιας ή έπαρσης ίσως δυσκολέψουν τις σχέσεις σας με τους άλλους σε μεγάλο βαθμό.

Ανοίγει το «Κουτί της Πανδώρας» ο Κώστας Λεφάκης - Χρηματικές και ερωτικές αναποδιές για Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σποραδικές αλλά έντονες εσωτερικές συγκρούσεις οι οποίες πολλές φορές θα προέρχονται από τους άλλους θα καταλάβουν ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής σας ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Οι άλλοι δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τις απόψεις σας. Ο συναισθηματικός έλεγχος θα είναι ανύπαρκτος. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποθέσεις σήμερα, οι οποίες θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογενειακή κατάσταση θα εξελιχθούν μέσα από συνθήκες έντασης ή μεγάλων διαφωνιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθάνεστε πολύ έντονα για κάποιο πρόσωπο ή κάτι και είστε αναμφίβολα έτοιμοι να επηρεαστείτε ή να επηρεάσετε κάποιους άλλους για κάτι πολύ προσωπικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε μια συνεχή ένταση ή διέγερση και αισθάνεστε έντονα ότι σήμερα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις οριστικής σημασίας για την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ενδιαφέροντα σας και η ενασχόλησή σας φαίνεται πως θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα που εμφανίζονται οι κατάλληλες προοπτικές να βελτιώσετε την θέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσέξτε μια τάση που θα έχετε σήμερα στο να παραφέρεστε, να φτάνετε σε ακρότητες, ή να προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας στους άλλους με παράδοξους ή καταναγκαστικούς τρόπους.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share