Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Αγγελάκι με βέλη» η Σμάρω Σωτηράκη: Οικομικές λύσεις, υπερβολή στον έρωτα και στο πάθος για Παρθένους, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι μηνιαίες προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

3 Δεκεμβρίου 2023 14:57
«Αγγελάκι με βέλη» η Σμάρω Σωτηράκη: Οικομικές λύσεις, υπερβολή στον έρωτα και στο πάθος για Παρθένους, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Αγγελάκι με βέλη» η Σμάρω Σωτηράκη με την έμπειρη αστρολόγο να προβλέπει οικομικές λύσεις, υπερβολή στον έρωτα και στο πάθος για Παρθένους, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια. Παράλληλα, η Λίτσα Πετρίδη "βλέπει" βαλίτσες γεμάτες λεφτά για Λέοντες, Ζυγούς και 2 ζώδια.

Αναλυτικά οι μηνιαίες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος (2023) για το ζώδιό και το δεκαήμερο σου; Ο μήνας αυτός είναι γεμάτος γεγονότα - εκπλήξεις. Αναλυτικά την 1η Δεκεμβρίου έχουμε την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω, με το που περάσει θα δημιουργήσει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο. Μας βοηθά να βρούμε λύσεις σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό και με το που περάσει θα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, είναι ένα τρίγωνο άκρως βοηθητικό για λύσεις στα οικονομικά μας αλλά και στο ερωτικό κομμάτι, κυρίως όμως αφορά τις σοβαρές σχέσεις.

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου θα έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, φέρνει υπερβολή στον έρωτα, υπερβολή στο πάθος και τις απολαύσεις. 13 Δεκεμβρίου θα έχουμε την νέα Σελήνη στην 21 μοίρα του Τοξότη, είναι μια νέα Σελήνη όπου θέλει προσοχή γιατί θα φέρει διάφορα γεγονότα. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και χρειάζεται προσοχή στο κομμάτι της επικοινωνίας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share