Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Κερδίζουν το ΤΖΑΚ ΠΟΤ Σκορπιός και 3 ζώδια - 24ωρο ΑΤΜ η Άση Μπήλιου για σήμερα Κυριακή

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

3 Δεκεμβρίου 2023 07:32
Κερδίζουν το ΤΖΑΚ ΠΟΤ Σκορπιός και 3 ζώδια - 24ωρο ΑΤΜ η Άση Μπήλιου για σήμερα Κυριακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κερδίζουν το ΤΖΑΚ ΠΟΤ Σκορπιός και 3 ζώδια με την Άση Μπήλιου να είναι σε... ρόλο 24ωρου ΑΤΜ για σήμερα Κυριακή και να έχει καλά μαντάτα. Παράλληλα, σύμφωνα με την Άντα Λεούση ρέει το χρήμα για Διδύμους, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ήλιο, κάνοντας τη μέρα ιδιαίτερα ευχάριστη για τη διάθεση και τις επαφές μας με τους άλλους. Το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς είναι η κύρια όψη του Σαββάτου που στρέφει την προσοχή μας σε σοβαρές συζητήσεις, πρακτικές δράσεις, ενώ είναι εξαιρετική όψη αν θέλουμε να κάνουμε λίστες τόσο για τα ψώνια και τις αγορές μας όσο και για τις εκκρεμότητες που έχουμε μέσα στον μήνα.

24ωρο ΑΤΜ η Άση Μπήλιου για σήμερα Κυριακή

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες της Κυριακής δημιουργώντας τάση για απρόοπτα. Η Αφροδίτη, πριν τελειώσει το ταξίδι της στον Ζυγό, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share