Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

3 Δεκεμβρίου 2023 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Λέοντα δείχνει ότι η μέρα σου θα είναι σε γενικές γραμμές καλή και διασκεδαστική. Από την άλλη, το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα κορυφώνεται, αυξάνοντας κατά πολύ τα πάθη σου, αλλά και την ανάγκη σου για σπατάλες! Απαιτείται άριστη διαχείριση του λόγου από μέρους σου, καθώς και προσεγμένο τρόπο αντίδρασης σε καταστάσεις που δυσανασχετείς, διαφορετικά θα έχεις καβγαδάκια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα, σου χαρίζει ώθηση να ασχοληθείς με το παρελθόν, τις ρίζες σου και το σπίτι σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα μερικά θέματα ευεξίας που είχες παραμελήσει και να σκεφτείς τρόπους να ενδυναμώσεις το σώμα σου και τις αντοχές σου. Αν εργάζεσαι μαζί με φιλικά πρόσωπα, τότε πιθανόν να έχετε διαφωνίες κατά τη διάρκεια της Κυριακής.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι ενδιαφέρουσα για σήμερα Κυριακή αγαπητέ Δίδυμε, μιας και η Σελήνη από τον Λέοντα σου χαρίζει περαιτέρω εξωστρέφεια και γοητεία! Πέραν τούτου, η Αφροδίτη από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Ζυγού ολοκληρώνει το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα, χαρίζοντάς σου μία έντονη αισθηματική ζωή. Αυτά τα έντονα συναισθήματα, βέβαια, είναι υπεύθυνα και για την υπερένταση που ενδεχομένως αισθάνεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πώς λες να τα εκφράσεις, λοιπόν;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο σου για σήμερα Κυριακή Καρκίνε, δέχεται λίγη πίεση, αφού η Σελήνη στον Λέοντα σου προκαλεί εναλλαγές στη διάθεση. Σα να μην έφτανε αυτό, η ολοκλήρωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, σου πολλαπλασιάζει αυτές τις συναισθηματικές εξάρσεις! Οπότε, καταλαβαίνεις πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ρίξεις στις τέχνες για να εκφραστείς και να ηρεμήσεις. Δες μία ταινία, ζωγράφισε, ή έστω κατάγραψε τις σκέψεις σου για να πάρεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα ναι βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, φίλε Λέοντα, οπότε η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει και πάλι στο προσκήνιο, πρωταγωνιστή σε όλα, ακριβώς όπως σου αρέσει να είσαι . Βέβαια, η σκληρή συνάντηση μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα θα σε φέρει αντιμέτωπο και με σκληρές κουβέντες. Σε πολλές περιπτώσεις, θα τις πεις κι εσύ, δεν θα τις ακούσεις μόνο! Προσπάθησε να αφήσεις για αργότερα τις βαρύγδουπες δηλώσεις, ώστε να έχει καθαρίσει το μυαλό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη είναι και σήμερα στον Λέοντα, αγαπητέ Παρθένε και σα να μην έφτανε αυτό, η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει με το τετράγωνο Αφροδίτης και Πλούτωνα. Με απλά λόγια, σήμερα επιλέγεις να απομακρυνθείς από τον κόσμο κι ως αποτέλεσμα παρατηρούνται λίγες αυξομειώσεις στη διάθεσή σου. Πρόσεξε τις διαφωνίες με τρίτους και σε καμία περίπτωση μην επιτρέψεις τη σκληρή κριτική να σε καταβάλλει. Αντίστοιχα, ούτε εσύ μην την εφαρμόσεις στους άλλους.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή η μέρα σου χαρακτηρίζεται από επικοινωνία και υπερβολική έκφραση. Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σου φτιάχνει κατά πάρα πολύ την ημέρα. Από την άλλη, παρόλο που η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου, χαρίζοντας γοητεία και διπλωματία, η συνάντησή της με τον Πλούτωνα ίσως να σε ζορίσει. Έχεις εμμονές, πάθη κι έντονα συναισθήματα, οπότε καλείσαι να βρεις διεξόδους. Απόφυγε τις μεγάλες δηλώσεις, γιατί αργότερα θα αλλάξεις γνώμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Λέοντα, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με την κοινωνική σου εικόνα. Αν και Κυριακή, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ενδεχομένως, όμως, να σε δυσκολέψει ελαφρώς, η δύσκολη όψη μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, γιατί σε ωθεί να ‘τα δώσεις όλα’. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της ημέρας παρατηρείται εύνοια σε τυχόν παρασκηνιακή δράση ή επανασυνδέεις που σου τονώνουν το ηθικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Κυριακή αγαπητέ Τοξότη, με τη Σελήνη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Λέοντα, εκτιμάται να έχεις μία ευχάριστη διάθεση. Θα υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σε καταβάλλουν με αρνητικά σχόλια, εξαιτίας του τετραγώνου Αφροδίτης - Πλούτωνα. Ενδεχομένως μερικοί από αυτούς να καταφέρουν το στόχο τους, αφού η διάθεσή σου δεν δείχνει σταθερή, βάσει των σημερινών διελεύσεων. Πάντως, με πείσμα, αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σου, θα τα ξεπεράσεις όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, Κυριακή με την κορύφωση του τετραγώνου Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, γεγονός που σε ωθεί να τα δώσεις όλα στη δουλειά έτσι και γίνεσαι αρκετά ανταγωνιστικός στα σχέδια που καταστρώνεις! Η τύχη στο συγκεκριμένο τομέα φαίνεται να είναι με το μέρος σου όμως. Το γόητρό σου αυξάνεται και είσαι ικανός να κάνεις μία άριστη πρώτη εντύπωση που κερδίσει όχι μόνο τα βλέμματα, αλλά και την εμπιστοσύνη των άλλων. Τα αισθηματικά σου άσχημα δεν είναι, αλλά χαρακτηρίζονται από υπερβολή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Κυριακή Υδροχόε μου το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, συνδυαστικά με την Σελήνη στον Λέοντα σε προϊδεάζουν για μικρές διαμάχες κι εντάσεις. Παράλληλα, μπορεί να ακούσεις νέα που θα σε σοκάρουν λιγάκι, αλλά σε γενικές γραμμές η ημέρα δεν είναι άσχημη. Έχεις τη δυνατότητα να μάθεις κάτι καινούριο που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά ή να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από τη δουλειά η από την προσωπική σου ζωή. Προσοχή στο ερωτικό παρασκήνιο!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα με το τετράγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα, θα πέσεις… θύμα ασυγκράτητων παθών! Κρύβεις λίγες εμμονές σχετικά με κάποια απωθημένα σου ή γενικότερα πράγματα που ήθελες να κάνεις καιρό, αλλά κάτι σου έβαζε φρένο. Η Κυριακή έρχεται για να σου επιτρέψει να εκφραστείς, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις, ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις ή αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικά και προσωπικά. Προσοχή και στην τσέπη σου, διότι γίνεσαι ελαφρώς επιρρεπής και στις σπατάλες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share