Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

«Χρυσός» Δεκέμβριος από την Χριστίνα Στεργίου: Ερωτική «νοστιμάδα» για Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

1 Δεκεμβρίου 2023 20:23
«Χρυσός» Δεκέμβριος από την Χριστίνα Στεργίου: Ερωτική «νοστιμάδα» για Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει, από ερωτικής άποψης, η τρέχουσα εβδομάδα, λόγω των πλανητικών διελεύσεων που παρατηρούνται, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Χριστίνας Στεργίου. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Αθηνά Βαγενά.

Από Δευτέρα κιόλας, 4 Δεκεμβρίου, ο Άρης σε χιαστί με το Δία και ταυτόχρονα η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό, μας υπενθυμίζουν ότι η αγάπη δίχως πείσματα, δεν έχει νοστιμάδα! Η ημέρα διακρίνεται από αδιαλλαξία στον έρωτα, οπότε η ανικανότητα αμοιβαίων υποχωρήσεων μπορεί να φέρει απομακρύνσεις για τους Τοξότες και τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου και συγκεκριμένα μεταξύ 5ο-7ο μοιρών. Η Αφροδίτη επανορθώνει άμεσα για τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Η Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου η ημέρα μπορεί να φέρει εντάσεις για τους Τοξότες του 1ου και τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου. Παρατηρείται μία δυσαρμονική όψη μεταξύ Άρη και Βορείου Δεσμού, που ενώ τους προκαλεί ερωτικά εμπόδια, τους αναγκάζει τους να βρουν δημιουργικές διεξόδους να εκφράσουν τις ερωτικές τους ανάγκες. Το τρίγωνο Αφροδίτης και Κρόνου βοηθά τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) καθώς και Ταύρους και Παρθένους του 1ου δεκαημέρου στις μοίρες 0 ο – 2ο να κάνουν πολύ ποιοτικές γνωριμίες ή να σταθεροποιήσουν το δεσμό τους.

«Χρυσός» Δεκέμβριος από την Χριστίνα Στεργίου: Ερωτική «νοστιμάδα» για Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

Η Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, κλείνει με ένα υπέροχο τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία, χαρίζοντας έναν αέρα ανανέωσης στα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), καθώς και τους Καρκίνους και Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου, στις μοίρες 5ο – 7ο. Η παιχνιδιάρικη διάθεσή τους, αυξάνει τη γοητεία τους.

Τέλος, η αντίθεση Αφροδίτης και Δία, χαρίζει μία νότα αισιοδοξίας, αλλά και τάσεις υπερβολής στον έρωτα, για τους Ταύρους, τους Σκορπιούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου, στις μοίρες που προαναφέρθηκαν στην παραπάνω παράγραφο. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι σας επιφυλάσσει η ερωτική εβδομάδα αυτή, βάσει του ζωδίου σας. Συνιστάται να συμβουλεύεστε και τον ωροσκόπο σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share