Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

2 Δεκεμβρίου 2023 06:51
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Λέοντα φανερώνει ότι η μέρα σου θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική. Με οτιδήποτε καταπιαστείς, το πλανητικό τοπίο δείχνει να βρίσκεται με το μέρος σου. Έτσι, τελειώνεις τις υποχρεώσεις σου, ενώ μπορείς να ασχοληθείς επιτυχώς και με νέες δραστηριότητες. Το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου προμηνύει πως για εσένα η ημέρα διακρίνεται από σταθερές και προσεκτικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα, ρίχνει την προσοχή σου στο παρελθόν, τις ρίζες σου και το σπίτι σου. Συγχρόνως, η θετική όψη μεταξύ Ερμή και Κρόνου σε ωθεί να συγκεντρωθείς εις βάθος σε οτιδήποτε νιώθεις την ανάγκη να αναλύσεις μέσα σου. Είσαι ικανός να ψυχαναλύσεις τον εαυτό σου και τους άλλους, ενώ κατέχεις αντικειμενική σκέψη που τελικά τη χρησιμοποιείς ως εργαλείο επίλυσης διαφόρων εντάσεων ή εμποδίων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι θετική για σήμερα Σάββατο αγαπητέ Δίδυμε, μιας και η Σελήνη από τον Λέοντα σου χαρίζει περαιτέρω κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και γοητεία! Γίνεσαι πολύ πιο ετοιμόλογος, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου και σε ευνοούν οι συζητήσεις ή συναντήσεις με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία από εσένα ή ανθρώπους διαφορετικού κοινωνικού υπόβαθρου. Πρόκειται να απολαύσεις μία γεμάτη ημέρα και να συλλέξεις πολύ σημαντικές πληροφορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο σου για σήμερα Σάββατο Καρκίνε, δέχεται μία ελαφριά συναισθηματική πίεση, μιας και η Σελήνη στον Λέοντα σου προκαλεί εναλλαγές στη διάθεση. Σε γενικές γραμμές, όμως η ημέρα θεωρείται καλή. Σε βοηθά να στραφείς στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, ενώ ταυτόχρονα σε κάνει πιο γενναιόδωρο. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι τα περιττά έξοδα. Μαζί, παρατηρείται σχετική τύχη σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Τα αντιμετωπίζεις υπεύθυνα και το σύμπαν θα σε επιβραβεύσει.

ΛΕΩΝ

Τα φώτα της Σελήνης από το δικό σου ζώδιο πέφτουν επάνω σου, σήμερα, αγαπητέ Λέοντα. Όλοι ξέρουμε ότι το να έλκεις τα βλέμματα όλων είναι κάτι που σε ευχαριστεί, αρκεί να γίνεται με υγιή τρόπο. Έτσι και το Σάββατο, σχηματίζονται οι κατάλληλες πλανητικές διελεύσεις που σου επιτρέπουν να λάμψεις, να επιδείξεις τις δυνατότητές σου δίχως υπερβολές και να αισθανθείς ολοκλήρωση. Η κορύφωση του εξάγωνου μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου παρέχει τα απαραίτητα εφόδια να ολοκληρώσεις μία σημαντική δραστηριότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σελήνη στον Λέοντα σήμερα Παρθένε, οπότε να περιμένεις ένα λιγάκι ήσυχο Σάββατο. Από την άλλη, αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι και βαρετό ή μελαγχολικό, μιας και το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου προσφέρει τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα και δημιουργικά. Είτε ψάχνεις έναν καινούριο έρωτα, είτε προσπαθείς να αναθερμάνεις τον υπάρχοντα, είτε απλώς θέλεις να περάσεις μία ωραία ημέρα, το πλανητικό τοπίο σε υποστηρίζει στις δραστηριότητές σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η μέρα σου χαρακτηρίζεται από επικοινωνία, εξωστρέφεια και διασκέδαση. Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε επηρεάζει κατάλληλα, προκειμένου να έχεις μία όμορφη ημέρα. Οι εξελίξεις της, γενικώς, φαίνονται ευνοϊκές, ακόμη κι αν επιλέξεις να περάσεις το Σάββατο στο σπίτι. Κάποια θέματα ευεξίας και ψυχολογίας σημειώνουν θετικές εξελίξεις, χάρη στη δική σου αποφασιστικότητα. Η οικογένειά σου γίνεται υποστηρικτική, ακόμη κι αν τον τελευταίο καιρό παρατηρήθηκαν εντάσεις κι αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Λέοντα, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Αν και Σάββατο, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με αρκετά επαγγελματικά ζητήματα. Η ημέρα παρουσιάζει ευκαιρίες για σημαντικές συναντήσεις, ακούς εμψυχωτικά νέα και γενικώς νιώθεις δυνατός. Το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου χαρίζει την απαιτούμενη σοβαρότητα και στα προσωπικά σου, όμως αν έχεις παιδάκια, συνιστάται να μην τους φερθείς με μεγάλη αυστηρότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Σάββατο φίλε μου Τοξότη, κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου και η επιρροή του για σένα θα είναι αρκετά θετική. Νιώθεις αισιοδοξία, γεγονός που μπορεί να σου αυξήσει την αποδοτικότητα πάνω σε οτιδήποτε επιλέξεις να κάνεις κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας. Η Σελήνη στον Λέοντα σου επιτρέπει να δεις τη ζωή από τη θετική της πλευρά, χωρίς όμως να γίνεσαι επιπόλαιος. Σήμερα είσαι σε θέση να λάβεις σημαντικές αποφάσεις, να κάνεις ξεκινήματα ή έστω κρίσιμες συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, Σάββατο με την κορύφωση του εξάγωνου Ερμή - Κρόνου και η μέρα σου είναι γεμάτη από πληροφορίες, συζητήσεις, νέα ή ακόμη και μετακινήσεις. Έχεις την ικανότητα να εκφράζεσαι με ειλικρίνεια και σοφία κι έτσι σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για εμβάθυνση συζητήσεων, επαγγελματικών ευκαιριών ή ακόμη και προσεκτικής αξιολόγησης σημαντικών συμφωνιών. Αντίστοιχα, η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, μπορεί ελαφρώς να μειώνει την σιγουριά προς τις δυνατότητές σου, όμως σίγουρα σε κάνει πιο προσεκτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Υδροχόε το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου σε ευνοεί για τυχόν κρυφές δράσεις. Αν επιθυμείς να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, αλλά να παραμείνεις ‘χαμηλών τόνων’ η ημέρα έρχεται να σε βοηθήσει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Αντίστοιχα, αν σκοπεύεις να επιδιώξεις μία επανασύνδεση ή περιμένεις να επικοινωνήσεις με άτομο με το οποίο είχατε χαθεί, η προαναφερθείσα όψη σου προσφέρει αρκετή υποστήριξη. Επίσης, η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σου δίνει τη χρειαζούμενη ενσυναίσθηση για να βρεις ‘τη χρυσή τομή’.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα Σάββατο με εξάγωνο Ερμή - Κρόνου, προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι θα κάνεις το ‘διαιτητή’ σε κάποιες μικροαντιπαραθέσεις που ίσως υπάρξουν. Παίρνεις τον εαυτό σου και τους άλλους στα σοβαρά κι αυτό αποτελεί το λόγο για τον οποίο οι άλλοι στρέφονται προς εσένα για συμβουλές και βοήθεια. Εκτιμώνται ευκαιρίες για να κάνεις νέες φιλίες και να κοινωνικοποιηθείς. Μάλιστα, τα άτομα που γνωρίζεις σήμερα ενδεχομένως να δρουν αρκετά υποστηρικτικά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share