Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Χρυσή» ευκαιρία από την Αγγελική Μανουσάκη: Άπλετο χρήμα στο ΑΤΜ για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο!

Τι αναφέρει η νεαρή αστρολόγος

1 Δεκεμβρίου 2023 15:20
«Χρυσή» ευκαιρία από την Αγγελική Μανουσάκη: Άπλετο χρήμα στο ΑΤΜ για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσή» ευκαιρία προβλέπει η Αγγελική Μανουσάκη, καθώς έρχεται άπλετο χρήμα για Ταύρους, Ζυγούς και ένα ακόμη ζώδιο.

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η γνωστή αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια, εκ των οποίων μερικά θα έχουν την τύχη με το μέρος τους. Πώς θα κυλήσει η υπόλοιπη μέρα και σε ποιους θα πάνε όλα δεξιά; Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Δείτε το βίντεο

Δε μπορεί κανείς να του αντισταθεί: Αυτό το ζώδιο φιλάει καλύτερα από κάθε άλλο!

Ζώδια και έρωτας: Το τέλειο φιλί είναι εκείνο που ονειροπολούμε, που κάνει τον κόσμο τριγύρω να ξεθωριάζει και εμάς να παραδινόμαστε σε αυτό.

Κάποιοι διαθέτουν το χάρισμα να φιλούν ωραία, κάποιοι όμως φιλούν καλύτερα! Μπορεί το πόσο καλά φιλάει κάποιος να έχει σχέση με το ζώδιό του; Οι αστρολόγοι κατατάσσουν τα καλύτερα ζωδιακά φιλιά από τα ελαφρώς αισθησιακά μέχρι τα απόλυτα παθιασμένα.

Λέων

Στην καθημερινή ζωή, οι ζωηροί Λέοντες ξέρουν πώς να φέρνουν πάθος και δράμα, και το ίδιο ισχύει και για το φιλί. «Τους αρέσει να ηγούνται», λέει η Νγκούεν.

Ένα και μόνο φιλί από έναν Λέοντα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια σημαντική έκφραση στοργής. Αν και στον Λέοντα αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, η Ροντρίγκεζ σημειώνει ότι τους αρέσει πραγματικά να κάνουν τον σύντροφό τους να νιώθει ξεχωριστός και επιθυμητός.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γοητευτικοί και ρομαντικοί. Θα μπορούσαν να φιλιούνται για ώρες και να μην βαριούνται. Η αγάπη τους για την ισορροπία αντικατοπτρίζεται και στο στυλ τους στο φιλί.
«Είναι προσεκτικοί και φροντίζουν ο σύντροφός τους να συμμετέχει και να απολαμβάνει τη στιγμή όσο κι εκείνοι. Τις περισσότερες φορές, ο σκοπός του φιλιού ενός Ζυγού είναι η αμοιβαία απόλαυση και η δημιουργία μιας κοινής εμπειρίας», λέει η αστρολόγος Ρακέλ Ροντίγκεζ.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστό ότι είναι έντονοι, αλλά όσον αφορά το φιλί, αυτό λειτουργεί υπέρ τους. Η Μπέλα Νγκουέν, η οποία εργάζεται ως αρθρογράφος αστρολογίας, εξηγεί ότι οι Σκορπιοί απελευθερώνουν ακατέργαστο αισθησιασμό χάρη στο σαγηνευτικό στυλ και τις μαγνητικές τους προσωπικότητες. «Είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τον σύντροφό τους να τρέμει», λέει. Και μαζί της συμφωνεί και η συνάδελφός της Τάρα Μπένετ: «Τα φιλιά τους είναι γεμάτα επιθυμία και φωτιά, και στόχος τους είναι να ολοκληρωθούν κάτω από τα σκεπάσματα».

Ιχθύς

Ένα φιλί από έναν Ιχθύ είναι ονειρικό. «Με διάρκεια, επιμονή και συναίσθημα: Στους Ιχθύς αρέσει να αφιερώνουν χρόνο και αγαπούν πολύ να περνούν ένα απόγευμα γεμάτο έντονα φιλιά», λέει η Μπένετ.

Και λόγω των πνευματικών προσωπικοτήτων τους, όταν είστε με έναν Ιχθύ, η σχέση συχνά υπερβαίνει το φυσικό. Η Ροντρίγκεζ λέει ότι το φιλί με έναν Ιχθύ είναι σαν ένας ποιητικός διάλογος, γεμάτος συναισθήματα και μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης.

Τοξότης

Ως τολμηρό και ερωτευμένο ζώδιο της φωτιάς, ο Τοξότης δεν έχει κανένα ενδοιασμό να ακολουθήσει αυτό που θέλει, συμπεριλαμβανομένου ενός φιλιού. Τελικά, είναι μια περιπέτεια που αναζητούν αυτοί οι άνθρωποι και έχουν την αυτοπεποίθηση να το υποστηρίξουν.

«Αν το νιώσουν, θα το κάνουν ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Θα νιώσεις το πάθος τους μόλις αγγίξουν τα χείλη σου», λέει η Μπένετ.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι λίγο ευαίσθητοι. Η αγάπη τους για τη σωματική ευχαρίστηση, μαζί με τον αισθησιασμό τους, τους κάνει εύκολα τους καλύτερους στα φιλιά σε σύγκριση με κάθε ζώδιο

Η Ροντρίγκεζ σημειώνει ότι αφιερώνουν το χρόνο τους και προσπαθούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, δίνοντας στον σύντροφό τους όλη την προσοχή και τη στοργή τους με φιλιά που είναι ένας τέλειος συνδυασμός ευγένειας και έντασης.

«Το φιλί του Ταύρου δεν είναι απλώς μια σωματική πράξη, αλλά ένας τρόπος βαθιάς σύνδεσης και επικοινωνίας χωρίς λόγια», προσθέτει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share