Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Πνιγμένα» στο χρήμα 3 ζώδια - Τεράστιες ευκαιρίες βλέπει η Άση Μπήλιου μέχρι μέσα Δεκέμβρη!

Η μεγάλη έκπληξη της αστρολόγου για το ερχόμενο 10ήμερο

30 Νοεμβρίου 2023 23:01
«Πνιγμένα» στο χρήμα 3 ζώδια - Τεράστιες ευκαιρίες βλέπει η Άση Μπήλιου μέχρι μέσα Δεκέμβρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πνιγμένα» στο χρήμα βλέπει η Άση Μπήλιου να είναι τρία συγκεκριμένα ζώδια μέχρι και τις 13/12 τουλάχιστον, κάτι που δεν παρέλειψε να το επισημάνει στις προβλέψεις της για το επόμενο διάστημα.

Άση Μπήλιου: Οι προβλέψεις της αστρολόγου για τον Δεκέμβριο

προβλεψεισ-ζωδια-αση-μπηλιου
Προβλέψεις ζωδίων

Κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων, δηλαδή ο Ερμής. Αν πρόκειται να μπείτε σε μια νέα σχέση – συνεργασία προσπαθήστε να έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες ή να έρθετε σε κάποια συμφωνία πριν τις 13/12 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία.

Παράλληλα με την Πανσέληνο ολοκληρώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την ίδια μέρα, μια όψη που θυμίζει πολύ «τοπίο στην ομίχλη». Ό,τι αγγίζει ο Ποσειδώνας, ειδικά σε μια απαιτητική όψη σαν κι αυτή, είναι σαν να το καλύπτει με ένα σύννεφο και δεν βλέπουμε ξεκάθαρα τι κρύβει.

Με την ευκαιρία όμως, σας θυμίζουμε και ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα από κάθε άλλο!

Με κάποιο τρόπο θολώνει η κρίση μας και είναι δύσκολο να δούμε ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω μας. Η χειρότερη τακτική είναι να βιαστούμε σε μια απόφαση μας ή να πιστέψουμε σε κάτι το οποίο φαίνεται αληθινό αλλά δεν είναι. Μολονότι ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη και μας δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα, οι πρώτες μέρες της εβδομάδας δεν προσφέρονται για δεσμεύσεις και μεγάλες υποσχέσεις.

Ας κρατήσουμε τη διάθεση για αλλαγές, για νέα ξεκινήματα και δυναμικές ενάρξεις στη ζωή μας για τις επόμενες ημέρες που το κλίμα θα είναι πολύ διαφορετικό! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του στις 27/12 και στις 09/01/2024.

Ο Δεκέμβριος έρχεται με αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Δεκεμβρίου. Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13/12 και θα οπισθοχωρήσει σε αυτή την ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 23/12 μέχρι την 1η Ιανουαρίου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share