Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Εορταστικό «μαρούλι» από τον Κώστα Λεφάκη: Βρέχει χρήμα για 3 ζώδια μόλις μπει το 2024!

Μπαίνει... φουριόζος ο νέος χρόνος, σύμφωνα με τον αστρολόγο

30 Νοεμβρίου 2023
Εορταστικό «μαρούλι» από τον Κώστα Λεφάκη: Βρέχει χρήμα για 3 ζώδια μόλις μπει το 2024!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μιλά για τα απόλυτα τυχερά ζώδια του 2024 και σημειώνει ποια θα δουν «βροχή» από χρήμα στο ξεκίνημα του νέου έτους!

Πιο τυχεροί όλη τη νέα χρονιά φαίνεται πως θα είναι οι Ταύροι, οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας. Παράλληλα, αυτά τα 3 ζώδια παίξτε ΤΖΟΚΕΡ τώρα: Παράδεισος με φουλ χρήμα από την Βίκυ Παγιατάκη.

Κώστας Λεφάκης: Το 2024 για τα 12 ζώδια

Τρομερά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη: Γεμίζουν με χρήμα οι τσέπες αυτών των 3 ζωδίων

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις οικογενειακές υποθέσεις, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία. Συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, λύσεις θα βρεθούνε σε θέματα που δημιουργούν διαφωνίες και εντάσεις. Θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, φεύγει το εγωιστικό πείσμα και η αντιδραστικότητα. Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη σταθερής σχέσης.

Ζευγάρια που έχουν εντάσεις ή έχει προκύψει χωρισμός θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα, θα υπάρξει άνοιγμα για επανασύνδεση. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στις διακυμάνσεις και στις κυκλοθυμίες, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι αισιόδοξος.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή, δυσκολίες θα υπάρξουν στις συζητήσεις, θα χρειαστεί προσπάθεια για συνεννόηση και αποδοχή. Δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί, οι παρορμητικοί και οξύθυμοι χαρακτήρες καλό θα είναι να οριοθετήσουν την αντιδραστικότητα τους. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, όχι παρορμητικές ή ανυπόμονες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Δία τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυτοσυγκράτηση, εσωτερική πειθαρχία. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες και δημιουργικές προτάσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share